Πάνος Κιάμος: Συνεχίζει να σαρώνει στο «Posidonio»!

Share This Post

 

Πάνος Κιάμος: Συνεχίζει να σαρώνει στο «Posidonio»!

Ο Πάνος Κιάμος, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο δημοφιλείς ερμηνευτές της γενιάς του, συνεχίζει να δίνει τον παλμό της διασκέδασης στο «Posidonio», με ένα άκρως ανεβαστικό πρόγραμμα, από το οποίο δεν «απουσιάζει» κανείς! 

 

 Ο καταξιωμένος Πάνος Κιάμος και το «Posidonio», αδιαμφισβήτητα αποτελούν για ακόμη μια σεζόν το πιο αγαπημένο αλλά και μακροβιότερο στέκι της νυχτερινής Αθήνας. Με τραγούδια – σταθμούς και ερμηνείες που καθηλώνουν παρασύρει το κοινό.

 

 Special guest ο ξεσηκωτικός performer Τόνι ΣφήνοςΟ γνωστός showman με το ιδιαίτερο στυλ και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια! 

 

 Τον δικό του παλμό στο σχήμα δίνει ο hitαρισμένος και τάχιστα ανερχόμενος Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

 

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι ταλαντούχοι Βένια ΚαραγιαννίδουΙλένια WilliamsΔημήτρης Ταταράκης και φυσικά στα decks ο Dj Pitsi. 

 

 

Το «Posidonio» θα λειτουργήσει και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, για ένα τριήμερο «φωτιά με φωτιά».

 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio»!

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Video

  Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Video Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο video clip του «Να Ξαναμετρήσω», ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής

Ενημέρωση

Δύναμη Αλλαγής: Να παραιτηθεί σύσσωμο το Δημ. Σ/λιο για να καταλάβουν ότι θα φτάσουμε μέχρι τέλους για το νοσοκομείο

Δύναμη Αλλαγής: Να παραιτηθεί σύσσωμο το Δημ. Σ/λιο για να καταλάβουν ότι θα φτάσουμε μέχρι τέλους για το νοσοκομείο Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Κως

©2020 radioproto.gr is made with by