Πάνος Κιάμος: Η επιτυχία συνεχίζεται στο «Posidonio»! Ανοιχτά όλο τον Αύγουστο!

Share This Post

 

Πάνος Κιάμος: Η επιτυχία συνεχίζεται στο «Posidonio»! Ανοιχτά όλο τον Αύγουστο!

Ο Πάνος Κιάμος και το «Posidonio», ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης, συνεχίζουν δυναμικά και τον Αύγουστο να βάζουν φωτιά στις νύχτες μας με ένα άκρως καλοκαιρινό πρόγραμμα! Εκτός από κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Αυγούστου, το «Posidonio» θα κρατήσει συντροφιά στο κοινό και την Κυριακή 14 του μήνα.
 Ο απόλυτα επιτυχημένος Πάνος Κιάμος ξεσηκώνει τους θαυμαστές του όπως μόνο εκείνος ξέρει να κάνει, με τις ατέλειωτες επιτυχίες του και τις γεμάτες ψυχή ερμηνείες του. Μάλιστα, το «Θα Απουσιάζω», που επανακυκλοφόρησε μετά από 22 χρόνια, έχει γίνει το απόλυτο hit single του καλοκαιριού φιγουράροντας τόσο στο top 5 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, όσο και στις πρώτες θέσεις στις καρδιές του κοινού!Σε ρόλο special guest ο μοναδικός performer Τόνι Σφήνος, που με το απαράμιλλο στυλ και το εντυπωσιακό του πρόγραμμα μαγνητίζει τα βλέμματα.
Τη δική του νότα στην διασκέδαση βάζει ο δημοφιλής Στέφανος Πιτσίνιαγκας.
Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, την ξεχωριστή της πινελιά βάζει η Βένια Καραγιαννίδου,καθώς και οι Alex Mandi και Ειρήνη Μιχαήλ.
Στα decks ο DJ Pitsi.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by