Ο master Kang Jong Kil καλεσµένος από τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Στην Κω βρέθηκε για τρεις (3) ηµέρες ο θρύλος του Ολυµπιακού Taekwon-Do, Κορεάτης δάσκαλος Kang Jong Kil 9 Dan, καλεσµένος από τον ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟ.
Πλούσιες εµπειρίες αποκόµισαν οι αθλητές µας µε τη συµµετοχή τους στο αθλητικό σεµινάριο που πραγµατοποίησε ο σύλλογος µας, στις 16-17 και 18 Αυγούστου 2021.
Ο master Kang Jong Kil 9 Dan, χρυσός πρωταθλητής Κορέας το 1982 και παγκόσµιος στους στρατιωτικούς αγώνες, π. προπονητής της Εθνικής µας οµάδας και της προ ολυµπιακής οµάδας του 2000 στο Σύδνεϋ, µοιράστηκε µε τους αθλητές µας τα µυστικά του ολυµπιακού Taekwon-Do, παρουσιάζοντας το σύγχρονο ολυµπιακό άθληµα µε µοναδικό τρόπο. Ένιωσε ιδιαίτερα ικανοποιηµένος από το επίπεδο των αθλητών µας, τονίζοντας ότι πολλοί από αυτούς θα µπορούσαν να καταφέρουν εξαιρετικές επιτυχίες. Άριστη φυσική
κατάσταση, πλούσια τεχνική κατάρτιση χαρακτηρίζουν την οµάδα του ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ο οποίος συνεχίζει να πρωτοπορεί στο αγαπηµένο άθληµα του Taekwon-Do.
Αξίζει να σηµειωθεί η εξαιρετική και πολύ φιλική επαφή του master Kang Jong Kil, µε όλους τους αθλητές µας.
Όλα τα παιδιά αισθάνθηκαν υπέροχα µαζί του, αφού εκτός από την καθιερωµένη προπόνηση, τόνισε ότι θα τον ενδιάφερε ιδιαίτερα να ξαναβρεθεί κοντά µας, αφού εντυπωσιάσθηκε από την ελληνική φιλοξενία που του παρείχε ο ΠΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, αποκοµίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί µας.

©2020 radioproto.gr is made with by