Ο “Apollo – Dertouristik Nordic AB” βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής μας

Ο “Apollo – Dertouristik Nordic AB” βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία της περιοχής μας

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του ταξιδιωτικού οργανισμού Apollo – Dertouristik Nordic AB στο ξενοδοχείο Astir Odysseus στην Κω, το απόγευμα της Τρίτης.

Μεταξύ άλλων βραβεύθηκαν ξενοδοχεία των νήσων Κω, Καλύμνου, Λέρου και Ψερίμου τα οποία διακρίθηκαν έπειτα από ψηφοφορία των επισκεπτών που ταξίδεψαν κατά το 2023 με τον οργανισμό Apollo.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Apollo (Dertouristik Nordic AB που ανήκει στον όμιλο της REWE), στηρίζει τον Ελληνικό Τουρισμό άνω της 30τιας και μετακινεί πάνω από μισό εκατομμύριο τουρίστες ετησίως στη χώρα μας.

Την εκδήλωση παρουσίασαν εξαιρετικά οι Γιάννης Φραγκίσκος Υπεύθυνος Συμβολαίων και η Jamila Assel  Destination & Concept Director. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Έπαρχος Κω – Νισύρου Κων/να Σβύνου (με την ιδιότητα της Ξενοδόχου) και ο επικεφαλής της Δύναμης Αλλαγής Ηλίας Σιφάκης (με την ιδιότητα του Ξενοδόχου) καθώς επίσης και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Αποδήμων της Καλύμνου Καλλιόπη Κουτούζη.

 Αναλυτικά τα ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν:

Category 2 and 2+
Alinda
Kalypso Kalymnos
Plaza
Irina Beach
 
Category 3 and 3+
Pelopas
Zephyros
Saraya Resort
Aegean Homes
 
Category 4 and 4+
Pserimos Villas
Mitsis Norida Beach Hotel
Mitsis Ramira Beach Hotel
 
Category 5
Porto Bello Royal
Mitsis Blue Domes Resort & Spa
 
Special Award
Pelopas
Astir Odysseus

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr