Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Share This Post

Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ

Επειδή ακούγονται πολλά από αρμόδιους και αναρμόδιους σχετικά με την διάθεση των φαρμάκων ειδικών παθήσεων, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου προσεγγίζοντας τα κοινωνικά θέματα με ευαισθησία, επισημαίνει τα εξής :

1. Τα φάρμακα ειδικών παθήσεων ανέκαθεν χορηγούνταν και χορηγούνται δωρεάν.

2. Αποφάσισε (απόφαση Γ.Σ. 22/09/19 του Π.Φ.Σ.) να συμβάλλει στην εξάλειψη των ουρών της ντροπής από τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, γεγονός που είχαμε προβλέψει κατά την έναρξη εφαρμογής του μέτρου.

3. Ευελπιστούμε να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που ανέλαβε η Πολιτεία για την εφαρμογή του μέτρου όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γνωρίζοντας ως Σύλλογος νησιωτικής περιοχής, ότι η πρόσβαση των νησιωτών ακόμα και σε απλά φάρμακα είναι πολυτέλεια.

4. Ο Φ.Σ.Δ. ως καθ’ ύλην αρμόδιος θα επανέλθει με νεότερο δελτίο τύπου όταν το Υπουργείο ολοκληρώσει τις διαδικασίες για την έναρξη του πιλοτικού αυτού προγράμματος.

Λόγω της ευαισθησίας του θέματος, καλούμε όλες τις πλευρές να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων δείχνοντας την ανάλογη υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023

  Παρουσίαση του προγράμματος της Jet2Holidays στην Κω με αυξημένες πτήσεις και νέο στόλο – Τουλάχιστον 88.000 θέσεις για το 2023 Περισσότεροι από 88.000 τουρίστες

Ενημέρωση

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΗ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ  Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος με τον αναπληρωτή

©2020 radioproto.gr is made with by