Ο σεφ Μ. Ποταμούσης και το εστιατόριο Μάινα, μας περιμένουν για ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι

Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι ξετυλίγεται καθημερινά στο εστιατόριο Maina Gastro Bar στο ξενοδοχείο Καράβια στο Μαρμάρι. Ο σεφ Μιχάλης Ποταμούσης μαζί με την ομάδα του ετοιμάζουν καθημερινά μοναδικά πιάτα με τις καλύτερες τοπικές πρώτες ύλες αλλά και εξαιρετικές προτάσεις από την διεθνή κουζίνα.

Όπως τόνισε ο ίδιος ο σεφ σε συνέντευξή του στο Ράδιο Πρώτο 91.5, αγαπημένες γεύσεις παρουσιάζονται με μία μοντέρνα πινελιά ενθουσιάζοντας το κοινό της Κω.

Ο κατάλογος έχει πιάτα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς καθώς μπορεί να δειπνήσει στο Maina Gastro Bar, ένας που αγαπάει μόνο τα λαχανικά, θαλασσινά και φυσικά το κρέας. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο σολομός είναι από ανοικτά νερά, υπάρχει κρέας kobuκαι η πλειοψηφία των προϊόντων είναι Κωακής προσέλευσης.

Ο κ. Ποταμούσης ανέφερε ότι οι περισσότεροι προτιμούν να συνοδεύουν με ένα ποτήρι από κρασί της Κω και όλες οι ετικέτες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Το περιβάλλον επίσης είναι μοναδικό δίνοντας την δυνατότητα σε όσους επιλέξουν το Maina Gastro Bar να αποδράσουν σε μέρη εξωτερικά με θετική ενέργεια καθώς ο χώρος περιβάλλεται από νερό, ξύλο, πέτρα, φυτά και άλλα φυσικά υλικά.

Το Maina λειτουργεί καθημερινά όλη μέρα και είναι ανοικτό για όλους τους κατοίκους του νησιού αλλά και επισκέπτες. Κάθε Τρίτη και Πέμπτη ο Θανάσης Πουλιού μαζί με την Μαρία αναλαμβάνουν την διασκέδαση του κοινού με επιλεγμένες μουσικές προτάσεις.

Το εστιατόριο είναι  adultonly και απευθύνεται σε ενήλικες με τιμές απολύτως φιλικές , διότι η υψηλή γαστρονομία της Κω είναι για όλους.

Κρατήσεις στο 22420 41291

©2020 radioproto.gr is made with by