Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος του κ. Κυρίτση

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος του κ. Κυρίτση

Τη στιγμή που όλη η κοινωνία συζητάει την αδυναμία του κ. Κυρίτση και της παράταξης του να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο, αυτός, προφανώς μέσα στον πανικό του, αντί να ασχοληθεί με τα του οίκου του, προσπαθεί να κάνει πολιτική σπέκουλα πάνω στον αριθμό των υποψηφίων της “Ισχυρή Κως”.

Είναι προφανές σε όλους πως, ο κ. Κυρίτσης παρουσίασε ένα εξαιρετικά αδύναμο ψηφοδέλτιο 149 υποψηφίων, πληρώνοντας προκαταβολικά βαρύ το τίμημα της αρνητικής πολιτικής του παρουσίας και της καταστροφικής προηγούμενης 5ετίας του. Τρανταχτό παράδειγμα της αδυναμίας του η πόλη της Κω, όπου αντί των 43, βρήκε μόνο 38 υποψήφιους.

Πρωτοφανές, στην έδρα του δήμου, να μην μπορεί να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο!

Για αυτό το λόγο, επιστράτευσε, εκτός άλλων, μέχρι και τον πρόεδρο της Κεφάλου κ. Κοκαλάκη, ο οποίος εγκατέλειψε τους κατοίκους της Κεφάλου που τον είχαν εκλέξει Πρόεδρο της Κοινότητας.

Ας μην επεκταθούμε καν στις υπόλοιπες δημοτικές κοινότητες, στις οποίες δεν έχει καταφέρει να συμπληρώσει ψηφοδέλτιο σχεδόν πουθενά.

Αντί λοιπόν, έστω και τώρα, να αλλάξει ρότα και να πολιτευθεί με πολιτικά επιχειρήματα, επιμένει στον παλιό κακό του εαυτό.

Είμαστε λέει “ψεύτες” επειδή ανακοινώσαμε 166 υποψηφίους, ενώ εγκρίθηκαν τελικά και έχουμε στο ψηφοδέλτιο 161.

 

Η αλήθεια είναι εξαιρετικά απλή.

Η “Ισχυρή Κως” κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο 166 υποψηφίων.

Το ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής, το οποίο λειτούργησε για πρώτη φορά, “αφαίρεσε” και δεν αναγνώρισε την εγγραφή 5 υποψηφίων μας, όπως συνέβη και σε εκατοντάδες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα,.

Το Πρωτοδικείο, “τύποις”, όπως και το Υπουργείο Εσωτερικών, αν και αναγνώρισαν το δίκαιο της ένστασης μας, εν τούτοις, αποδέχθηκαν αυτό που ενέγραψε και αποθήκευσε στα δεδομένα της η ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Αυτή είναι η αλήθεια και τίποτα λιγότερο.

Η ουσία βέβαια δεν είναι στο νούμερο!

Η “Ισχυρή Κως” και ο δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς απέδειξαν πως είναι όχι απλά δίπλα στην κοινωνία μας αλλά αναπόσπαστο κομμάτι της.

Το ψηφοδέλτιο μας, ανανεωμένο κατά 60% περιλαμβάνει συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας που εκπροσωπούν όλο το νησί και κάθε κοινωνική ομάδα.

Όλοι μαζί, δίνουμε τον αγώνα ώστε από τις 8 Οκτωβρίου, με την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας, να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο Τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε να προχωρήσει συντόμως η

Ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο Πηγή: www.vimatisko.gr Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής στον Αγιο Νεκτάριο, όταν οδηγός μοτοποδηλάτου,

©2020 radioproto.gr