Ο Νότης Μαριάς στο Russia Today για το μεταναστευτικό

Share This Post

Ο Νότης Μαριάς στο Russia Today για το μεταναστευτικό

Στο γνωστό παγκοσμίου φήμης τηλεοπτικό δίκτυο Russia Today έδωσε συνέντευξη την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 ο Πρόεδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Καθηγητής και πρώην Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς για το μεταναστευτικό τη στιγμή μάλιστα που τα μεγάλα συστημικά τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας συνεχίζουν την τακτική αποκλεισμού και φίμωσης του Κινήματός μας γιατί προφανώς τους χαλάμε τη σούπα.

Όπως επισήμανε ο Νότης Μαριάς η συντηρητική πλειοψηφία των αλλοδαπών που βρίσκονται στα νησιά του Αιγαίου είναι παράνομοι οικονομικοί μετανάστες και όχι πρόσφυγες οι οποίοι συρρέουν στην Ελλάδα καθώς στοχεύουν να πάνε στην Ευρώπη.

Ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι οι κάτοικοι των νησιών αντιδρούν στην πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ η οποία άλλα τους είχε υποσχεθεί προεκλογικά πλην όμως στη συνέχεια ως κυβέρνηση ακολουθεί την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που είναι σύμφωνη με τις επιταγές της ΕΕ.

Παρατήρησε ότι η λύση βρίσκεται στην φύλαξη των συνόρων, στην γρήγορη εξέταση των αιτήσεων ασύλου και στην απέλαση όλων όσων δεν δικαιούνται άσυλο. Υπάρχουν χιλιάδες απορριπτικές αποφάσεις ασύλου, είπε, που πρέπει να εκτελεστούν και επομένως να επαναπροωθηθούν οι χιλιάδες παράνομοι μετανάστες των οποίων απορρίφθηκαν οι αιτήσεις ασύλου.

Στη συνέχεια κάλεσε την κυβέρνηση να εφαρμόσει την από 13 Φεβρουαρίου 2020 σχετική Απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου που έκρινε ότι οι χώρες Σένγκεν έχουν απόλυτο δικαίωμα να φυλάσσουν τα σύνορά τους και να προχωρούν σε σύλληψη και άμεση απέλαση όσων αλλοδαπών εισέρχονται παράνομα στην επικράτειά τους συμπεριλαμβανομένων και όσων διατείνονται ότι είναι δήθεν πρόσφυγες.

Τέλος αναφέρθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοιό και επισήμανε ότι σύμφωνα με τη Συνθήκη Σένγκεν η κυβέρνηση θα μπορούσε για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας να απελάσει επίσης όσους μετανάστες εισέρχονται παράνομα στα νησιά.

Ακολουθεί το βίντεο με τις δηλώσεις του Νότη Μαριά στο Russia Today.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ –  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ –  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ Εργαζόμενη, εργαζόμενε στα ξενοδοχεία και επισιτισμό Λίγο πριν το κλείσιμο της σεζόν, είναι

Ενημέρωση

Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο Φιλητάς»: Πρόσκληση υποβολής άρθρων για την έκδοση του 15ου τόμου των Κωακών

  Πνευματικός Όμιλος Κώων «Ο Φιλητάς»: Πρόσκληση υποβολής άρθρων για την έκδοση του 15ου τόμου των Κωακών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΡΘΡΩΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ 15ΟΥ

©2020 radioproto.gr is made with by