Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά κολυμβητήριο από τον Δήμαρχο Θ. Νικηταρά

Share This Post

Ο Ναυτικός Όμιλος Κω ζητά κολυμβητήριο από τον Δήμαρχο Θ. Νικηταρά

Με αίτημα την κατασκευή κολυμβητηρίου, που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες της νεολαίας του νησιού μας, σε επίπεδο προπόνησης και διοργάνωσης αγώνων, επισκέφτηκαν το Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά αθλητές και μέλη της Διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Κω.

Ο Δήμαρχος Κω τους υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά, ενώ στη συνομιλία του με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες ανέφερε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο και σοβαρό στόχο, που έπρεπε να είχε επιτευχθεί από πολλά χρόνια. Άλλωστε είναι δεδομένο το ενδιαφέρον για την κολύμβηση και το θαλάσσιο αθλητισμό στο νησί μας.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς τόνισε ότι, η δημοτική αρχή στέκεται με σεβασμό στο αίτημα των νέων συμπολιτών μας. Όπως είπε, είναι υποχρέωση του Δήμου η δημιουργία υποδομών που να καλύπτουν τις ανάγκες άθλησης των συνδημοτών μας και ειδικά των νέων.

Σε αυτό το πλαίσιο, συμπλήρωσε, ο Δήμος διερευνά κατά προτεραιότητα την εξεύρεση κατάλληλου χώρου, ενώ θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση η θέση και οι όροι για την κατασκευή κολυμβητηρίου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Θεατρική Παράσταση Ολεάννα – Ευχαριστήριο

Θεατρική Παράσταση Ολεάννα – Ευχαριστήριο To ΔΣ του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, με την ολοκλήρωση των παραστάσεων του θεατρικού έργου ΟΛΕΑΝΝΑ, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει το

Ενημέρωση

Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας. Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν

  Κυρίτσης και Ρούφα προκαλούν κακό στους συνδημότες μας. Η κοινωνία μας δεν θα επιστρέψει στο κακό παρελθόν Ο κ. Κυρίτσης και η κα Ρούφα,

©2020 radioproto.gr is made with by