Ο Νίκος Σπύρου προτείνει την τηλεματική ως μία πρωτοπόρα μορφή προβολής της Κω σε όλο τον κόσμο

Για την τηλεματική και τη νεολαία μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 ο αγαπητός επιχειρηματίας κ. Νίκος Σπύρου από το κατάστημα Spirou Bath and Tiles.

Ο κ. Σπύρου έχοντας σπουδές στα λογιστικά και κάνοντας μία προσωπική έρευνα τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε την πρότασή του η οποία είναι καινοτόμα, σύγχρονη και οικονομική.

Σύμφωνα με τον κ. Σπύρου εύκολα η Κως θα μπορεί να παρουσιάζει διάφορες όμορφες πλευρές του τόπου σε ξένο κοινό, σχολεία, αμφιθέατρα με « ξεναγούς» ξένους κατοίκους του νησιού μας.

Με βίντεο για την γαστρονομία, τα κρασιά, τα τυριά, τον θρησκευτικό τουρισμό, την αγροτική καλλιέργεια, τον αθλητισμό και άλλες ανεξερεύνητες πλευρές του νησιού θα παρουσιαστούν μέσω βίντεο σε κοινό του εξωτερικού χρησιμοποιώντας την μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.

Ο επιχειρηματίας πρότεινε την δημιουργία ενός κέντρου νεολαίας στο κτίριο του Χάνι όπου οι νέοι του τόπου θα μπορούν να κάνουν εκεί την πρακτική τους άσκηση και να δουλεύουν τις παρουσιάσεις της Κω. Ο στόχος είναι οι νέοι να γεννήσουν ιδέες υλοποιήσιμες και από το κέντρο νεολαίας να διακινηθούν.

« Έτσι βοηθάς το νησί τουριστικά και τους νέους να ασχοληθούν δημιουργικά με το κέντρο νεολαίας. Προτείνω για τις παρουσιάσεις να προσεγγίσουμε τους ξένους συμπολίτες οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως οι καλύτεροι πρεσβευτές της Κω. Θα μπορούν να μεταφέρουν την κουλτούρα του νησιού με τον καλύτερο τρόπο στους συμπατριώτες τους».

Ο κ. Σπύρου ανέφερε κατά την διάρκεια της συνέντευξης ότι είχε παρουσιάσει την πρότασή του στην κα. Ρούφα η οποία είχε δείξει ενδιαφέρον. « Πρέπει από κάπου να ξεκινήσουμε και να δούμε την Κω αλλιώς. Ένας προορισμός με εμπειρίες».

Τέλος, ο νέος επαγγελματίας του τόπου μας, μίλησε για την εκστρατεία του Ράδιο Πρώτο που αφορά την στήριξη της τοπικής αγοράς από τους καταναλωτές.

« Οι τοπικές επιχειρήσεις είναι πάντα εδώ για όλους. Σχολεία, συλλόγους, σωματεία, κληρώσεις, οικονομική στήριξη και άλλες δράσεις. Πριν προχωρήσουμε σε ηλεκτρονικές αγορές ας τα σκεφτούμε όλα αυτά. Αν θέλουμε συνέχεια στον τόπο μας πρέπει να στηρίξουμε τα τοπικά μαγαζιά. Να δώσουμε δύναμη στην τοπική μας οικονομία».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο:

©2019 radioproto.gr is made with by