Ο Κώος ποδηλάτης Θεολόγος Τσιφτσίδης θα κάνει ποδήλατο για 24 ώρες με στόχο το βιβλίο Γκίνες

Ο Κώος ποδηλάτης Θεολόγος Τσιφτσίδης θα κάνει ποδήλατο για 24 ώρες με στόχο το βιβλίο Γκίνες

*Ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου 

Ό θεολόγος Τσιφτσίδης, ένας εξαιρετικός νέος άνθρωπος που καθημερινά ασχολείται με τον αθλητισμό και ειδικότερα με την ποδηλασία, το τρέξιμο και την κολύμβηση, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του προκειμένου να πραγματοποιήσει μια πρωτόγνωρη αθλητική δραστηριότητα, σε λίγους μήνες!
Πρόκειται να κάνει ποδήλατο για 24 ώρες συνεχόμενα σε όλο το νησί, ημέρα και νύχτα, χωρίς καμία στάση, διανύοντας μια απόσταση πλέον των 600 χιλιομέτρων.
Ένας πραγματικός άθλος μια δοκιμασία που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης φύσης.
Ο θεολόγος έχει δίπλα του τον εξαίρετο προπονητή του κύριο Γιάννη Ηλιάδη και μια ομάδα ανθρώπων που τον πλαισιώνουν όπως τον κύριο Στράτο Σερνικό, τον κύριο Αντώνη Κρητικό και άλλους επιφανείς πολίτες της Κω.
Ο αθλητής μας προσβλέπει στην υποστήριξη του Δήμου Κω αλλά και άλλων Κώων, με στόχο η Κως να ξαναγίνει πρωταγωνίστρια σε αθλητισμό και πολιτισμό.
Η Ελλάδα και η Δωδεκάνησος στο επίκεντρο της Παγκόσμιας Ποδηλατικης και αθλητικής οικογένειας!

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr