Μεγάλη η τιμή και διάκριση για τον πετυχημένο Κώο ξενοδόχο κ. Νίκου Πουλιού καθώς είναι  πλέον μέλος του ΔΣ του ΕΟΤ. Θυμίζουμε ότι ο κ. Πουλιού είναι από το πια ενεργά, δραστήρια και αγαπητά στελέχη της ΝΔ. Ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του αναβάθμισαν το τουριστικό προϊόν της Κω αλλά και της Πάτμου με μοναδικά ξενοδοχεία και υψηλές υπηρεσίες για όλους. 

Η γνώση, η εμπειρία και η μεθοδικότητα είναι μερικές από τις αρετές του κ. Πουλιού που τον κάνουν να ξεχωρίζει σε ότι και αν κάνει. Να θυμίσουμε επίσης ότι ο κ. Πουλιού στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό, τις πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στα Δωδεκάνησα ως αρωγός στις ακαδημίες, σε αθλητικές και πολιτιστικές διοργανώσεις.

Νίκος Πουλιού: 

 Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Divine Hotels. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην ΠΟΞ, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και Αντιπρόεδρος της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Δείτε τι έγραψε το έγκριτο money-tourism.gr για το νέο συμβούλιο του ΕΟΤ: 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Ε.Ο.Τ. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΟΤ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΕΟΤ, η πρώτη συνεδρίαση του οποίου θα πραγματοποιηθεί αύριο, αποκαλύπτει το money-tourism.gr. Το νέο εντεκαμελές, διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, που έχει επιλεγεί αποκλειστικά από τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, με την τελική έγκριση του Μεγάρου Μαξίμου, έχει ως εξής:

Η κα. Αγγελική Κοσμοπούλου, αντιπρόεδρος του ΕΟΤ – Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος, με αυξημένες αρμοδιότητες, σύμφωνα με την τελευταία νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης – Αγγελική Κοσμοπούλου, αντιπρόεδρος, αρχαιολόγος, επικοινωνιολόγος, αντιπρόεδρος Ιδρύματος Λασκαρίδη – Δημήτρης Φραγκάκης, ξενοδόχος, γενικός γραμματέας – Παρασκευή Βασιλοπούλου, αρχαιολόγος – Βαρβάρα Αυδή, επιχειρηματίας – Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης, ξενοδόχος – Νίκος Πουλιού, ξενοδόχος  – Δάφνη Μιχαηλίδου, – Χαρά Πασχαλίδου, υπάλληλος ΕΛΤΑ, συνεργάτης του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη – Βασίλης Πολίτης, αντιναύαρχος Εν Αποστρατεία – Αγγελική Μητσολίδου, δικηγόρος 

Στη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, είναι αξιοπρόσεκτο το γεγονός, ότι απουσιάζουν εμβληματικά στελέχη του Τουρισμού- με εξαίρεση το Νίκο Πουλιού-, και τον ελπιδοφόρο, με εξαιρετικές σπουδές και με εμπειρία στα κλαδικά θέματα, παρά το νεαρό της ηλικίας του, Αθηναγόρα Κωνσταντινίδη, αλλά και εκπρόσωποι των φορέων του Τουρισμού (ΣΕΤΕ, ΠΟΞ, ΞΕΕ).

Υπήρξε δε μέχρι τελευταίας στιγμής έντονο παρασκήνιο, στο οποίο θα αναφερθούμε εκτενώς, σύντομα, με άτομα, να «μπαίνουν» και να «βγαίνουν», από την σύνθεσή του.

Ο κ. Αθηναγόρας Κωνσταντινίδης Με εξαίρεση δε τρία μέλη του νέου ΔΣ, τα υπόλοιπα, ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχουν με τον χώρο του Τουρισμού, γεγονός που γεννά εύλογα ερωτηματικά, δεδομένης της πρόθεσης της κυβέρνησης να ενδυναμώσει τον ρόλο του ΕΟΤ, η οποία μάλιστα έχει καταγραφεί και στις προγραμματικές δηλώσεις.

Το μέχρι πρότινος ΔΣ Το μέχρι πρότινος ΔΣ, από το οποίο έχει παραιτηθεί ο κ. Καρίμαλης, είναι το εξής: Πρόεδρος Καρίμαλης Χαράλαμπος- Πολιτικός Μηχανικός Γενικός Γραμματέας Τσέγας Κωνσταντίνος –Δικηγόρος Μέλη ΔΣ Χονδροματίδου Αγγελική- Εμπειρογνώμονας σε θέματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας –Αντιπρόεδρος ΔΣ Γούλιος Ιωάννης- Επικοινωνιολόγος- Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ Σκρέτας Ευστάθιος –Πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών Γραφείων HATTA Γριβέας Πολυχρόνης- Σύμβουλος Επιχειρήσεων -Πρόεδρος του ΔΣ ΕΛΤΑ – Μέλος της ΕΤΑΔ Χατζάκος Σταύρος- Πρώην Πρόεδρος στην ΜΕD CRUISE –Πρώην Γεν.Δ/ντης στον ΟΛΠ-Πρώην Πρόεδρος της Επιτροπής Λιμένων και Κρουαζιέρας ESPO Καμπουράκης Αντώνης –Ξενοδόχος- Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Δωδεκανήσου Τσόκας Νικόλαος- Επιχειρηματίας

 Πηγή: https://money-tourism.gr/apokleistiko-to-neo-ds-eot/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=180419ap

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by