Ο Κώος Αθλητής Χούμπερτ Λίλα κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Στίβου

Ο Κώος Αθλητής Χούμπερτ Λίλα κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες Στίβου 

Στους τελικούς των  Πανελλήνιων Σχολικών  Αγώνων  Στίβου Ελλάδας-Κύπρου,  που διεξήχθησαν  στην Ελευθερούπολη στις 5 Μαΐου 2023, συμμετείχε  ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Ευδάμου Κω ο Χούμπερτ Λίλα.
Περνώντας στον τελικό με την καλύτερη επίδοση στα 400m  49″40 κατέλαβε την 3η θέση σε Ελλάδα και Κύπρο με 49″50 ,  όντας ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής.
Μία μεγάλη επιτυχία για τους συντελεστές της νίκης. Πρωτίστως για τον ίδιο τον αθλητή , τον προπονητή του καθηγητή φυσικής αγωγής κύριο Δημήτρη Παπαθεοδώρου,  για το σχολείο του  2ο ΓΕΛ ΚΩ  ” Οδυσσέας Ελύτης ” , για τον  σύλλογο του ΓΣ ΕΥΔΑΜΟΣ ΚΩ αλλά και το νησί του.
Αναμένουμε τη συνέχεια στα πανελλήνια πρωταθλήματα της κατηγορίας Κ 20 και Κ18 και ευχόμαστε στον αθλητή να είναι υγιής και να βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις του.ΡΕΠΟΡΤΆΖ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr