Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

Share This Post

 

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

Το πρωί της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου ο Σοφολογιότατος Ιμάμης Κω κ. Ιρφάν Τράμπα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο 91.5 και Βήμα της Κω με αφορμή την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος όταν μίλησε για το αμέριστο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι Κώοι για να βοηθήσουν, ενώ με πολύ θερμά λόγια μίλησε για τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, ο οποίος όχι μόνο επικοινώνησε μαζί του σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά εξέδωσε ανακοίνωση όπου καλεί τον κόσμο να προσευχηθεί για τους δοκιμαζόμενους ανθρώπους και παράλληλα προτρέπει τους Κώους να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Με πρωτοβουλία του Βακούφ Κω, είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας, φαρμάκων, ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας – Συρίας.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιείται καθημερινά στον προσωρινό χώρο λατρείας (Αίθουσα

Γάμου) στο Πλατάνι και ώρες 11:00 π.μ. – 17:00 μ.μ. Ο χώρος βρίσκεται πλησίον της παιδικής χαράς.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :

Γραφείο Βακούφ Κω – 22420 22436, 08:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Ιμάμης Βακούφ Κω κ. Ιρφάν Τράμπα 6939618795, 11:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

Σάντυ Λαδικού

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by