Ο Θ. Νικηταράς και συνεργάτες στα έργα της Αντιμάχειας

Ο Θ. Νικηταράς και συνεργάτες στα έργα της Αντιμάχειας

Έργα που υλοποιούνται στην Αντιμάχεια επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκο Φραζή και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κώστα Ζαχαρό, για επιτόπου έλεγχο της εξέλιξης των εργασιών.

Ο Δήμαρχος Κω διαπίστωσε ότι το έργο κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης, το τόσο χρήσιμο για την τοπική κοινωνία, τείνει να εξελιχθεί σε πρόβλημα λόγω πλημμελούς αποκατάστασης των τομών και της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του χωριού.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς κατέστησε σαφές στην εργολήπτρια εταιρεία ότι αν δεν προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων θα κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε βάρος της.

Όσον αφορά στον υδατόπυργο, που έχει σημαντικό ρόλο στη σταθερή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης του χωριού, διαπίστωσαν την ομαλή πορεία του έργου επισκευής του. Το έργο περιλαμβάνει στατική ενίσχυση του υδατόπυργου, προσθήκη εκκενωτή και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

Εκτελείται από τη ΔΕΥΑΚ, με προϋπολογισμό 409.761 ευρώ, χρηματοδοτείται με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, και υπολογίζεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr