Ο Θ. Νικηταράς και συνεργάτες στα έργα της Αντιμάχειας

Share This Post

Ο Θ. Νικηταράς και συνεργάτες στα έργα της Αντιμάχειας

Έργα που υλοποιούνται στην Αντιμάχεια επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αντιμάχειας Νίκο Φραζή και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Κώστα Ζαχαρό, για επιτόπου έλεγχο της εξέλιξης των εργασιών.

Ο Δήμαρχος Κω διαπίστωσε ότι το έργο κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης, το τόσο χρήσιμο για την τοπική κοινωνία, τείνει να εξελιχθεί σε πρόβλημα λόγω πλημμελούς αποκατάστασης των τομών και της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο του χωριού.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς κατέστησε σαφές στην εργολήπτρια εταιρεία ότι αν δεν προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων θα κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες σε βάρος της.

Όσον αφορά στον υδατόπυργο, που έχει σημαντικό ρόλο στη σταθερή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης του χωριού, διαπίστωσαν την ομαλή πορεία του έργου επισκευής του. Το έργο περιλαμβάνει στατική ενίσχυση του υδατόπυργου, προσθήκη εκκενωτή και ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου.

Εκτελείται από τη ΔΕΥΑΚ, με προϋπολογισμό 409.761 ευρώ, χρηματοδοτείται με ευρωπαϊκούς πόρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020, και υπολογίζεται να ολοκληρωθεί το Δεκέμβριο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη

Γ.Νικητιάδης: Θρηνούμε για τους συνανθρώπους μας, συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που έχουν ανάγκη Με σχετική ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού

Ενημέρωση

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Η ΚΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ Η δυναμική συμμετοχή του Δήμου Κω στο

©2020 radioproto.gr is made with by