Ο Θοδωρής Πάχος για όλους και όλα στον Στέργο Χατζηστέργου και την εκπομπή Proto Sports

Ο Θοδωρής Πάχος για όλους και όλα στον Στέργο Χατζηστέργου και την εκπομπή Proto Sports

Καλεσμένος της εκπομπής PROTO SPORTS 91,5 ήταν ο κύριος Θοδωρής Πάχος Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πυλίου και Αντιπρόεδρος του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ.

Ο κύριος Πάχος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της δημιουργίας ενός Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή του Λινοπότη προκειμένου να μπορέσουν τα παιδιά που ασχολούνται με το Μπάσκετ να πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους απρόσκοπτα και με ασφάλεια , σε ένα σύγχρονο χώρο και ο οποίος θα καλύπτει και τις ανάγκες των όμορων περιοχών με το Πυλί. Εξάλλου  αποτελεί χρόνια δέσμευση της κυβέρνησης και θα συνεργαστεί με την νέα δημοτική αρχή για την υλοποίηση της.

 Ο κύριος Πάχος ως Αντιπρόεδρος του αθλητικού Συλλόγου ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ  , έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου  την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του Συλλόγου του για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις όποιες δυσκολίες θα παρουσιάζονται ειδικά στην περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να ανέβει σε Εθνική Κατηγορία.

Αναφέρθηκε στην προοπτική  συνεργασίας μεταξύ όλων των τοπικών ομάδων για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος του ποδοσφαίρου στην Κω. Για τον κύριο Πάχο , η συνένωση για την δημιουργία μίας  ισχυρής ομάδας θα καταστεί εφικτή εάν και εφόσον κάνουν στην άκρη εγωισμοί και άσκοπες αντιπαλότητες και τεθεί ως βασικό κριτήριο η Επιτυχία της ομάδας και η οποία θα αντιπροσωπεύει την Κω επάξια σε μεγαλύτερη Εθνική Κατηγορία. Βασική προϋπόθεση ,οι άλλες ομάδες του νησιού θα συμμετέχουν στα Τοπικά Πρωταθλήματα στελεχωμένες  με νεαρούς ποδοσφαιριστές και οι οποίοι μέσα από την σωστή προπόνηση και τις εμπειρίες που θα αποκομίζουν θα έχουν ως βασικό κίνητρο την συμμετοχή τους στην ομάδα που θα αγωνίζεται στην Εθνική Κατηγορία.

Για τον κύριο Πάχο , η Κως ως ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας δικαιούται και έχει τους παράγοντες που θα την στηρίξουν να έχει ομάδα σε μεγάλη Εθνική Κατηγορία  Για αυτόν είναι άδικο οι ομάδες του νησιού που συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία σε Εθνικές Κατηγορίες να μην τυγχάνουν της   συνεχής και ευρείας υποστήριξης .

Αναφέρθηκε σε όλες τις ομάδες του νησιού τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν κρατώντας την νεολαία στους αθλητικούς χώρους μακριά από τα επικίνδυνα μονοπάτια της σημερνής σύγχρονης  εποχής . Παράλληλα έκανε έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για τoν εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του νησιού ειδικά του ιστορικού γηπέδου “ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ” στο οποίο έχει γραφτεί η ποδοσφαιρική ιστορία  της Κω.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr