Ο Ηλίας Σαράγιας από την Κω υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

 

 Ο Ηλίας Σαράγιας από την Κω υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα πολιτών, του Τάσου Αρνά και του Κωνσταντίνου Χατζηχριστοδούλου στην ΠΕ Ρόδου, του Μανώλη Καβάλλη στην ΠΕ Πάρου και του Ηλία Σαράγια στην ΠΕ Κω, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Ηλίας Σαράγιας επιχειρηματίας του Τουρισμού στην Κω, με πολυετή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ιδιαίτερη αγάπη και ενασχόληση ως Ιεροψάλτης με τη Βυζαντινή Μουσική, αναφέρει στη δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, για την τιμή και την εμπιστοσύνη να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της παράταξης Μπροστά το Νότιο Αιγαίο. Θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την ευόδωση των στόχων μας.

Κάθε Δωδεκανήσιος, κάθε νησιώτης αξίζει μια καλύτερη ποιότητα ζωής και είναι στα χέρια μας να του την εξασφαλίσουμε.»

Βιογραφικό Ηλία Σαράγια

Ο Ηλίας Σαράγιας είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον Τουρισμό, ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου MASTIHARI TRAVEL, μετέπειτα του HELIOS TRAVEL & CAR RENTAL και πρόσφατα της HELIOS ZHN IKE, με την οποία επιχειρεί στον εναλλακτικό τουρισμό.

Σπούδασε στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων στη Ρόδο και στη συνέχεια αναζήτησε περαιτέρω εξειδίκευση στην Γερμανία (Hotelberufsfachschule Tegernsee) και στην Ελβετία. Υπήρξε από τα πρώτα στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων στο νησί της Κω και ομιλεί την Αγγλική, την Γερμανική, την Γαλλική και την Ιταλική Γλώσσα.

Διαθέτει πλούσια κοινωνική δράση και έχει πολύ μεγάλη εμπειρία αφού συμμετέχει από πολύ μικρός στον πρώτο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης όπου την υπηρέτησε με επιτυχία από διαφορετικές θέσεις.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της  Νέας Δημοκρατίας, ενώ συνεχίζει να είναι ενεργό μέλος της.

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και το Τουριστικό Τμήμα είναι επίσης ένας άλλος στίβος όπου διοχετεύει τις ανησυχίες και τις δημιουργικές του ιδέες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συμμετείχε ως μέλος στην συνεργασία του Δήμου της Κω με την Ryanair, έλαβε μέρος σε άπειρες τουριστικές εκθέσεις προβάλλοντας το νησί της Κω και την αγαπημένη του πατρίδα το Μαστιχάρι. 

Κατέχει πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής από το Ωδείο Αθηνών και υπηρετεί τον Ενοριακό Ναό Ευαγγελισμού Μαστιχαρίου από τη θέση του δεξιού Ιεροψάλτη.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr