ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο ΔΙΑ «ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 573.000€ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ

Share This Post

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ο ΔΙΑ «ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ» ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 573.000€ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ – Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου χρειάστηκαν  και ένας απαράδεκτος προϋπολογισμός του ΔΗΡΑΣ, που τελικά ΔΕΝ εγκρίθηκε, ήταν αρκετά για να επιβεβαιωθεί αυτό που οι πολίτες της Κω έχουν διαπιστώσει εδώ και τρία χρόνια, δηλαδή την προχειρότητα, την ανυπαρξία και εν τέλει την ανικανότητα της δημοτικής αρχής Νικηταρά.

Κανείς, από τον Πρόεδρο μέχρι τον Διευθυντή της επιχείρησης αλλά και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ΔΕΝ πήρε είδηση ότι η εγκεκριμένη από το δημοτικό συμβούλιο επιχορήγηση του δήμου είναι 250.000€ και όχι 350.000€ που έφερε στον Π/Υ ο κ. Μήτρου για να καλύψει την αδυναμία του να φέρει έσοδα στο μέσο και να πληρώσει τις 120.000€ που θα δώσει το ’23 το μέσο σε ιδιώτη.

Κανείς δεν διαπίστωσε ότι αυτό που πρότεινε ο κ. Μήτρου και ψήφισαν δια περιφοράς(!!!) τα μέλη της πλειοψηφίας του ΔΗΡΑΣ δεν είχε καμιά σχέση με τη λογική και τη νομιμότητα….

Παρά τις συστάσεις του συνόλου της μειοψηφίας δεν κατάφεραν να διορθώσουν το προκλητικό λάθος και πεισματικά ξαναέφεραν χωρίς καμιά αλλαγή για ψήφιση  το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Τόσο το ενδιαφέρον και η συνέπεια του κ. Μήτρου που σε καμία από τις δύο συνεδριάσεις δεν εισηγήθηκε το θέμα που ο ίδιος έφερε για ψήφιση.

Επί της ουσίας.

573.000€ κοστίζει το  μέσο στον δημότη της Κω.

Από αυτά 145.000€ είναι οι μισθοδοσίες του προσωπικού, χωρίς τους αποσπασμένους σε διάφορα γραφεία του δήμου και θα δώσουν άλλα 120.000€ στον ιδιώτη  για να κάνει τη δουλειά που πρέπει να  κάνει το προσωπικό.

Τα έσοδα για το ’23  υπολογίζουν να εκτιναχθούν από τα 15.000€ του ’22,  στα 45.000€ δηλαδή το 7,8% των αναγκών του σταθμού.

Τόσο καλά λειτουργεί το «εκσυγχρονισμένο» από τον κ. Νικηταρά μέσο που έχει στην υπηρεσία του.”

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by