Ο δήμος Κω απαντά στο Όραμα+Δράση: “Πολιτικός κατήφορος, με ασύστολα ψεύδη και ανακρίβειες!”

 

Ο δήμος Κω απαντά στο Όραμα+Δράση: “Πολιτικός κατήφορος, με ασύστολα ψεύδη και ανακρίβειες!”

Κάθε ανακοίνωση της κας Ρούφα, επιβεβαιώνει απόλυτα την άποψη των συμπολιτών μας.

Πολιτικός κατήφορος δίχως τέλος και ταύτιση με τον κ. Κυρίτση.

Αυτή τη φορά, αναφέρεται ψευδώς με τον πιο χυδαίο και προκλητικό τρόπο, σε ένα ζήτημα που απασχολεί κάθε τοπική κοινωνία. Την εργασία και την απασχόληση.

Να ποια είναι η αλήθεια!

1. Η προκήρυξη για τους 68 εποχικούς εργαζόμενους στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου μας, δημοσιεύθηκε σε δύο τοπικές εφημερίδες. “Βήμα της Κω” και “Σταθμός”, στις 4 και 6 Αυγούστου αντίστοιχα.

2. Υπέβαλλαν αίτηση, ηλεκτρονικά και μόνο όπως προβλέπεται λόγω κορωνοϊού, τετραπλάσιοι ενδιαφερόμενοι (237 αιτήσεις).

3. Στη ΔΕΥΑΚ, για την αντίστοιχη διαδικασία πρόσληψης 13 εργαζόμενων, έγινε δημοσίευση στα ίδια τοπικά ΜΜΕ, στις 21 και 16 Ιουλίου αντίστοιχα. Υπέβαλλαν αίτηση εικοσαπλάσιοι σχεδόν σε σχέση με τις θέσεις ( 202 αιτήσεις για 13 θέσεις).

4. Στην ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, ακριβώς η ίδια διαδικασία, η οποία ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Και βέβαια, όλες οι προσλήψεις γίνονται με διαδικασία που προβλέπει το ΑΣΕΠ και ουδεμία παρέμβαση είναι δυνατόν να γίνει.

Επίσης, ουδεμία αίτηση δεν παρελήφθη εγγράφως από τις υπηρεσίες αφού αυτό αυστηρά απαγορεύεται.

Η πραγματικότητα που διαστρεβλώνει η κα Ρούφα, είναι αυτό που δείχνουν απόλυτα και ξεκάθαρα οι αριθμοί, ότι δεν αποκρύπτεται τίποτα από αυτή τη δημοτική αρχή.

Αντίθετα, με πυξίδα τη διαφάνεια, οι συνδημότες μας λαμβάνουν γνώση των προκηρύξεων και για πρώτη φορά, συμμετέχουν τόσο μαζικά.

Το ψέμα και η παραπληροφόρηση, που μόνιμα χρησιμοποιεί η κα Ρούφα, την οδηγούν όλο και πιο κοντά στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του τόπου.

Δυστυχώς για τους συμπολίτες μας, ετούτη την ώρα που είναι αναγκαία η συστράτευση, η ομοθυμία και η κοινή πορεία, η αντιπολίτευση επιλέγει να πορεύεται με κραυγαλέα ψεύδη και συγκρουσιακή λογική.

Δεν θα κουραστούμε να το λέμε, δεν είμαστε ίδιοι. Δεν τους ακολουθούμε

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr