Ο Δήμαρχος Λέρου συναντήθηκε με την μπασκεμπολίστρια Άρτεμις Σπανού

Share This Post

 

Ο Δήμαρχος Λέρου συναντήθηκε με την μπασκεμπολίστρια Άρτεμις Σπανού

Ο Δήμαρχός Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας υποδέχθηκε στο γραφείο του παρουσία του Προέδρου Δοπαισαπ κ. Κυριάκο Γρεκό την Διεθνή Αθλήτρια Καλαθοσφαίρισης κ. Άρτεμη Σπανού, τον προπονητή της κ.Γ.Σουλιώτη, καθώς και τον πατέρα της κ.Ν.Σπανό Ναύαρχο Λ.Σ εα, τον οποίο και ευχαριστεί για την βοήθεια προς το νησί μας από όποια θέση και αν βρίσκεται.

 

Στην συνάντηση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα ο Δήμαρχος συνεχάρη την Άρτεμη μια από τις κορυφαίες εν ενεργεία Ελληνίδες Μπασκετμπολίστριες για το Ήθος και τις επιτυχίες της που μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Της ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.

Παράλληλα συζητήθηκε η διεξαγωγή Τουρνουά Μπάσκετ στο νησί μας παρουσία της Άρτεμης σε χρόνο που θα συν αποφασιστεί λόγω των υποχρεώσεων της.

Τέλος, ο Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικά δώρα του Δήμου μας καθώς και την εικόνα της Παναγίας του Κάστρου μας για να προστατεύει, να χαρίζει υγεία και δύναμη στην Άρτεμη.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by