Ο Δήμαρχος Λέρου συναντήθηκε με την μπασκεμπολίστρια Άρτεμις Σπανού

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Ο Δήμαρχος Λέρου συναντήθηκε με την μπασκεμπολίστρια Άρτεμις Σπανού

Ο Δήμαρχός Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας υποδέχθηκε στο γραφείο του παρουσία του Προέδρου Δοπαισαπ κ. Κυριάκο Γρεκό την Διεθνή Αθλήτρια Καλαθοσφαίρισης κ. Άρτεμη Σπανού, τον προπονητή της κ.Γ.Σουλιώτη, καθώς και τον πατέρα της κ.Ν.Σπανό Ναύαρχο Λ.Σ εα, τον οποίο και ευχαριστεί για την βοήθεια προς το νησί μας από όποια θέση και αν βρίσκεται.

 

Στην συνάντηση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα ο Δήμαρχος συνεχάρη την Άρτεμη μια από τις κορυφαίες εν ενεργεία Ελληνίδες Μπασκετμπολίστριες για το Ήθος και τις επιτυχίες της που μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Της ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες.

Παράλληλα συζητήθηκε η διεξαγωγή Τουρνουά Μπάσκετ στο νησί μας παρουσία της Άρτεμης σε χρόνο που θα συν αποφασιστεί λόγω των υποχρεώσεων της.

Τέλος, ο Δήμαρχος απένειμε αναμνηστικά δώρα του Δήμου μας καθώς και την εικόνα της Παναγίας του Κάστρου μας για να προστατεύει, να χαρίζει υγεία και δύναμη στην Άρτεμη.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κάλυμνο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

  Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κάλυμνο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών Κατασχέθηκαν -41- γραμμ. ηρωίνη, κ.α.   Συνελήφθησαν χθες (Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022) στην

Ενημέρωση

ΕΟΔΥ: Δείτε πόσα θετικά κρούσματα βρέθηκαν την Πέμπτη σε Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Πάτμο

ΕΟΔΥ: Δείτε πόσα θετικά κρούσματα βρέθηκαν την Πέμπτη σε Κω, Κάλυμνο, Λέρο και Πάτμο Την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022, πραγματοποιήθηκαν 153 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου

©2020 radioproto.gr is made with by