Ο Δήμαρχος Λέρου στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

Share This Post

 

Ο Δήμαρχος Λέρου στην συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων

Στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου παραυρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου Κ.Κόλιας σήμερα που διεξήχθη στην Αθήνα με 18 σημαντικά θέματα στην ημερήσια διάταξη .

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές Κ.Βασίλης Υψηλάντης, ο Κ.Μάνος Κόνσολας, ο Κ.Γιάννης Παππάς, ο Περιφερειάρχης κ.Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο Δήμαρχος Λέρου πέραν απο τις τοποθετήσεις του στα θέματα της τακτικής συνεδρίασης έθεσε εκτος ημερήσιας διάταξης το πρόβλημα που εχει προκύψει με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα << Βοήθεια στο σπίτι>> μετά την απόφαση 1548/2022 του ΣΤΕ η οποία καταργεί την μοριοδότηση της ειδικής εμπειρίας με αίτημα να ληφθεί απόφαση στήριξης των εργαζομένων απο το ΔΣ της ΠΕΔ όπως και έγινε.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by