Ο γ.γ. Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού Γιάννης Χρυσουλάκης στο Ράδιο Πρώτο 91.5 για τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου σε όλη την υφήλιο 

Ο συμπατριώτης μας κ. Γιάννης Χρυσουλάκης μίλησε το πρωί της 24ης Μαρτίου στο Ράδιο Πρώτο 91.5 με αφορμή τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο για την επανάσταση του 182 υπό την αιγίδα της γενικής γραμματείας. 

Ο γ.γ. Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού έκανε εκτενή αναφορά στην φωταγώγηση κτιρίων και μνημείων σε όλο τον κόσμο λέγοντας ότι όλος ο πλανήτης είναι Ελλάδα και τιμά την χώρα μας αυτές τις ημέρες.

Αποκάλυψε ότι στις 21 Αυγούστου 2021 _21/08/2021) στις 18.21 ακριβώς ( συμβολικοί οι αριθμοί) θα τραγουδήσουν στο Σύνταγμα τον Εθνικό Ύμνο οι σύνεδροι των Ελληνικών ομοσπονδιών που θα συμμετάσχουν σε συνέδριο στην Αθήνα και θα γίνει παγκόσμιο κάλεσμα για ταυτόχρονη συμμετοχή. 

Ακούστε τι δήλωσε ο Ο γ.γ. Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν όλο το επετειακό έτος όπου χτυπάει η καρδιά του ελληνισμού.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by