Ο Γ. Αρναούτογλου για την δωρεά των Ρόταρυ στο Νοσοκομείο Κω: «Μπράβο Ρόταρυ για την σημαντική δωρεά στην πατρίδα του Ιπποκράτη»

Ο αγαπημένος Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρωινή του ραδιοφωνική εκπομπή έκανε ειδική αναφορά στη μεγάλη δωρεά του Ροταριανό Ομίλου Κω προς το Νοσοκομείο. Εξάλλου καθημερινά δέχεται μηνύματα ακροατών από τα Δωδεκάνησα που συντονίζονται μέσω του Ράδιο Πρώτο 91.5.

Ο αγαπητός παρουσιαστής μίλησε με λόγια αγάπης για το νησί και για τους αδελφικούς του φίλους την οικογένεια Γαβριήλ Καραθωμά και ανέφερε ότι η δωρεά των μηχανημάτων για την οφθαλμολογική κλινική είναι σπουδαία διότι τα νησιά στα σύνορα χρειάζονται αγάπη και στήριξη.

Ο αγαπημένος Γρηγόρης έκανε εκτενή αναφορά στη δωρεά του φιλανθρωπικού συλλόγου και στην παγκόσμια ακτινοβολία και αξία του Ιπποκράτη.

« Η Κως είναι πόλος έλξης των γιατρών παγκοσμίως. Θα περάσουν κάποια στιγμή όλοι για να δουν που έζησε και δίδαξε ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης. Μπράβο Ρόταρυ για την δωρεά μηχανημάτων αξίας 72.000 ευρώ απαλλάσσοντας έτσι συμπολίτες σας από το να ταξιδεύουν εκτός Κω για σημαντικές εξετάσεις.»

 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθημερινά μας καλημερίζει παρέα με τη Νάνσυ Αντωνίου , Γιώργο Λιανό και Παναγή Τζωρτζάτο. Θυμίζουμε ότι για 5η συνεχή χρονιά η εκπομπή Πρωινό Sfera μεταδίδεται καθημερινά 6-9πμ στο Ράδιο Πρώτο 91.5 αποκλειστικά για όλα τα Δωδεκάνησα. Η νούμερο ένα πρωινή παρέα πανελλαδικά, στο Πρώτο ραδιόφωνο της Δωδεκανήσου.  

Ακούστε τι είπε ο Γρηγόρης στον παρακάτω σύνδεσμο: 

©2020 radioproto.gr is made with by