Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΗ ΛΕΡΟ

Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, επισκέφθηκε την Παρασκευή 5.5.2023 τη Λέρο, όπου μαζί με τη συνυποψήφιά του Χρύσα Καραγιάννη είχαν συνάντηση με το συντονιστικό της Οργάνωσης Μελών του Κόμματος.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Λέρου κ. Κόλια και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού.

Επίσης είχε την χαρά να συναντηθεί με φίλους και πολίτες και να ανταλλάξει απόψεις για τα πολιτικά πράγματα, τα τοπικά προβλήματα και φυσικά για τις επερχόμενες εκλογές.

Το απόγευμα συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με τους Προέδρους των 3 Αυτοκινητιστικών Σωματείων της Ρόδου, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με την UBER.

Το βράδυ παρακολούθησε την εκδήλωση με ποίηση, μουσική και ζωγραφική, που διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας & Ανάπτυξης Λέρου «Άρτεμις», με τον Αργύρη Γιουρούκη, στον Αλευρόμυλο, στην Αγία Μαρίνα.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr