Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, συνέχισε και την Τετάρτη 17.05.2023 την προεκλογική δραστηριότητά του στο νησί της Ρόδου.

Το πρωί, μαζί με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Διονύση Τεμπονέρα, δικηγόρο-εργατολόγο, τον συντονιστή της ΝΕ Αντώνη Αποστολίδη, τους συνυποψήφιους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., συμμετείχε στη συνάντηση με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, του Οικονομικού και του Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και τη διοίκηση της ΚΑΪΡ. Το μεσημέρι συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Το βράδυ, απηύθυνε χαιρετισμό, στην εκδήλωση στο Ροδίνι, την οποία διοργάνωσαν οι οργανώσεις του Κόμματος, με κεντρικό ομιλητή τον Διονύση Τεμπονέρα.

Σήμερα 18.05.2023 το πρωί, αναχώρησε για την Κάλυμνο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr