Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, συνέχισε και την Τετάρτη 17.05.2023 την προεκλογική δραστηριότητά του στο νησί της Ρόδου.

Το πρωί, μαζί με το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Διονύση Τεμπονέρα, δικηγόρο-εργατολόγο, τον συντονιστή της ΝΕ Αντώνη Αποστολίδη, τους συνυποψήφιους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., συμμετείχε στη συνάντηση με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, του Οικονομικού και του Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου και τη διοίκηση της ΚΑΪΡ. Το μεσημέρι συμμετείχε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Διονύσης Τεμπονέρας.

Το βράδυ, απηύθυνε χαιρετισμό, στην εκδήλωση στο Ροδίνι, την οποία διοργάνωσαν οι οργανώσεις του Κόμματος, με κεντρικό ομιλητή τον Διονύση Τεμπονέρα.

Σήμερα 18.05.2023 το πρωί, αναχώρησε για την Κάλυμνο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο

Γ.Νικητιάδης στη Βουλή: Να προχωρήσει γρηγορότερα η κατασκευή του ακτινοθεραπευτικού στη Ρόδο Τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν άμεσα έτσι ώστε να προχωρήσει συντόμως η

Ενημέρωση

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο

Σοβαρό τροχαίο στον Αγ. Νεκτάριο – Οδηγός μοτοποδηλάτου προσέκρουσε σε δέντρο Πηγή: www.vimatisko.gr Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε ξημερώματα της Παρασκευής στον Αγιο Νεκτάριο, όταν οδηγός μοτοποδηλάτου,

©2020 radioproto.gr