Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

Ο Γιώργος Κασσάρας, υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, επισκέφθηκε την Παρασκευή 12/5/2023 το νησί της Κω.

Του δόθηκε η ευκαιρία να περιοδεύσει για άλλη μια φορά στο νησί και να συναντηθεί με συντρόφους και φίλους.

Περισσότερο χρόνο αφιέρωσε στο Νοσοκομείο της Κω, όπου ανέλυσε σε εργαζόμενους το νέο θεσμό του Υγειονομικού Ισοδύναμου, το οποίο εξήγγειλε ο ίδιος ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο νησί.

Εξήγησε ότι μόνον με την θεσμοθέτηση και εφαρμογή εξειδικευμένων διατάξεων, οι οποίες θα απορρέουν από τη συνταγματική επιταγή του άρθρου 101 περί νησιωτικότητας, υπάρχει δυνατότητα επίλυσης των προβλημάτων στον τομέα της υγείας σε όλα τα νησιά μας. Και αυτό ακριβώς θα κάνει η Προοδευτική κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., ο οποίος έχει και τη βούληση αλλά και τη γνώση από την θεσμοθέτηση και εφαρμογή του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος αναχώρησε για την Κάλυμνο, προκειμένου να προετοιμάσει την εκδήλωση της Κυριακής, στην οποία κεντρική ομιλήτρια θα είναι η υποψήφια Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Αντιστράτηγος ε.α. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr