Ανακοινώθηκαν οι 24 νέοι γενικοί γραμματείς της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ανάμεσα τους ο Γιάννης Χρυσουλάκης από την Κω ως Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού.

Μία από τις Κορυφαίες θέσεις στην νέα κυβέρνηση.

Τιμή για την Κω και τα Δωδεκάνησα ο Γιάννης Χρυσουλάκης είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η δουλειά και όχι τα χειροκροτήματα , ένας άνθρωπος οργανωτικός, μεθοδικός, γνώστης της Δημόσιας Διοίκησης και αποτελεσματικός.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Γ. Χρυσουλάκης είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να δώσει λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας μας.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού: Γιάννης Χρυσουλάκης

Ο Γιάννης Χρυσουλάκης, είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από τις ΗΠΑ και διδακτορικού από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης, και είναι Ομότιμος Καθηγητής. Έχει διδάξει σε Ακαδημαϊκά Ιδρύματα εντός και εκτός Ελλάδος. Έχει διοικήσει Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα καθώς και μεγάλες Ευρωπαικές Κοινοπραξίες παραγωγής νέων τεχνολογιών ενώ έχει σημαντικό Διεθνές Διοικητικό και Επιστημονικό έργο. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στον Παγκόσμιο Οργανισμό των Εθνικών Κέντρων Δημόσιας Διοίκησης και Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Διεθνείς Οργανισμούς και έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό Συμβουλίων, Επιτροπών και Συνεδρίων εκτός Ελλάδος. Εχει πλούσιο συγγραφικό έργο.

Πηγή: http://www.kosvoice.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/item/%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%89-%CE%B3-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by