Ο Γιάννης Παππάς στην Πατμιάδα Σχολή: ” Με επιτυχία οι εργασίες ανακαίνισης και επισκευής” 

Share This Post

 

Ο Γιάννης Παππάς στην Πατμιάδα Σχολή: ” Με επιτυχία οι εργασίες ανακαίνισης και επισκευής” 

Στο Αγαθονήσι και στην Πάτμο βρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ κ. Γιάννης Παππάς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο νησί της Αποκάλυψης, επισκέφτηκε την ιστορική Πατμιάδα Σχολή προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης. 

Ο κ. Παππάς δήλωσε τα εξής:

¨📌Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, κατά την παραμονή μου στην #Πάτμο,  βρέθηκα στην #Πατμιάδα Εκκλησιαστική Σχολή.

👉🏻Με χαρά, διότι παρακολούθησα την ταχύτατη  πρόοδο των εργασιών ανακαίνισης και επισκευής και με υπερηφάνεια διότι είδα, πως γίνονται πράξη οι συνεχείς ενέργειες για την εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων, για την ουσιαστική αναγέννηση της σχολής, μια προσπάθεια που ξεκίνησε προ δύο ετών, έπειτα από αλλεπάλληλες συσκέψεις που είχα με την ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και την ΚΤΥΠ Α.Ε  και με τη συνδρομή της διοίκησης της σχολής, της δημοτικής αρχής και των κατοίκων του νησιού.
👉🏻Είναι πάγια δέσμευση αλλά και υποχρέωσή μου, να βρίσκομαι δίπλα στους #ακρίτες μας και από κοινού να αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα που προκύπτουν στα νησιά μας.
#προχωράμε #δυναμικά
Pappas Ioannis
Παππάς Ιωάννης

Ioannis Pappas B ” 

 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση κάνναβης στην Κω Κατασχέθηκαν πάνω από -4- κιλά κάνναβης Συνελήφθη χθες (Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος

Ενημέρωση

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού

Δωρεά του ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ για την κατασκευή νέου ιατρείου στην Τήλο, με όρο την τοποθέτηση μόνιμου ιατρού Ένα σημαντικό ζήτημα αναδεικνύει με παρέμβασή του

©2020 radioproto.gr is made with by