Ο Α.Σ. Έσπερος Κω, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κύριο Ιωάννη Καπερώνη, ο οποίος από τη θέση του Υπεύθυνου Εκγύμνασης και Ενδυνάμωσης των Ακαδημιών του συλλόγου, θα βρίσκεται δίπλα στους νέους αθλητές, ενισχύοντας τους τομείς ταχυδύναμης, αντοχής, συναρμοστικής ικανότητας και εκρηκτικότητας.

Πρόκειται για έμπειρο γυμναστή, με μεταπτυχιακό στην Εργομετρία και με εξειδίκευση στη Φυσιοθεραπεία. Έχει υπάρξει εκτός από καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, φυσιοθεραπευτής σε ιδιωτικό αθλητιατρικό κέντρο των Αθηνών, ενώ στο νησί μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης-φυσιοθεραπευτής σε τμήματα καλαθοσφαίρισης του Ανταγόρα και του Ιπποκράτη, στον οποίο υπήρξε και προπονητής. Προπονητής υπήρξε και στην ομάδα βόλεϊ του Ανταγόρα. Ελπίζουμε στην άριστη συνεργασία μας και χαιρόμαστε που θα βρίσκεται δίπλα στους νέους αθλητές μας.

Επιπλέον για τον Σύλλογο, χρέη βοηθού προπονητή θα εκτελεί ο κύριος Μιχάλης Χοχλαστός, ο οποίος έχει οριστεί και Υπεύθυνος Οργάνωσης Αγώνων των τμημάτων καλαθοσφαίρισης. Πρόκειται για ένα νέο επιστήμονα, εκ των ιδρυτικών μελών του συλλόγου και εν ενεργεία αθλητή καλαθοσφαίρισης. Πρωταθλητής Δωδεκανήσου το 2009 με τους παίδες του Ιπποκράτη, έχει συμμετάσχει σε Final Four ως αθλητής παμπαίδων, παίδων και εφήβων. Ως έφηβος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Α.Ε Δικαίου, ενώ σήμερα αγωνίζεται στο αντρικό τμήμα του Α.Σ Αίολος. Στηρίζουμε νέους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και θέλουν να προσφέρουν, κερδίζοντας παράλληλα εμπειρία και γνώσεις.

Εκ του Γραφείου Τύπου του

Α.Σ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by