Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκης στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου

Share This Post

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κουτουλάκης στο ΤΕΕ Δωδεκανήσου

Το ΤΕΕ Δωδεκανήσου επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κος Μανώλης Κουτουλάκης την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος κος Αντώνης Γιαννικουρής.

«Είναι εξαιρετική τιμή να υποδέχομαι στα γραφεία μας στη Ρόδο, τον φίλο και καταξιωμένο επιστήμονα, που επί σειρά ετών, έχει προσφέρει στην πατρίδα και τα νησιά μας τις εξειδικευμένες γνώσεις του σε θέματα επιχειρησιακού σχεδιασμού δημοσίων φορέων καθώς επίσης και σε ζητήματα που άπτονται των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων, τη νησιωτική επιχειρηματικότητα και τη χάραξη ολοκληρωμένης θαλάσσιας πολιτικής και χρηματοδοτήσεων των δήμων» – σημείωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής, στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε.

Με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου, ο κος Αντώνης Γιαννικουρής έχουν εργαστεί και συνεισφέρει από κοινού στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου (ΚΕΣΑΑ) στο οποίο συμμετέχουν. Το γεγονός αυτό, αποτέλεσε την αρχή για μια ευρεία συνεργασία για ζητήματα και θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του ΤΕΕ Δωδεκανήσου.

Στην ίδια συνάντηση τέθηκαν από την πλευρά των μηχανικών, νέοι στόχοι και προοπτικές που θα προκύψουν από την εντονότερη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου κος Αντώνης Γιαννικουρής, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για την τιμητική παρουσία του, καθώς όπως σημείωσε ήταν η πρώτη φορά που εκπρόσωπος Κυβέρνησης επισκέφθηκε το κτιριακό συγκρότημα του ΤΕΕ Δωδεκανήσου στο νησί της Ρόδου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών, Ι. Χρυσουλάκη στη Λ.Δ. του Κονγκό Ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας

Αθλητικά Νέα

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΑ 60Μ ΣΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ  ΚΛΕΙΣΤΟΎ ΣΤΊΒΟΥ           Ο Έλληνας Παγκόσμιος πρωταθλητής Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ,

©2020 radioproto.gr is made with by