Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής στο Καστελλόριζο και την Χάλκη

Share This Post

 

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής στο Καστελλόριζο και την Χάλκη

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης θα εκπροσωπήσει τον Πρόεδρο της Βουλής και το Εθνικό μας Κοινοβούλιο στις εκδηλώσεις για την 79η Επέτειο της Απελευθέρωσης του Καστελλορίζου.

Επίσης, με την ως άνω ιδιότητα, θα παραστεί στο μουσικό φεστιβάλ, που διοργανώνεται στην Χάλκη, στην μνήμη του αείμνηστου Καθηγητή Δημήτρη Κρεμαστινού με τη συμμετοχή της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών. Επισημαίνεται ότι η Βουλή των Ελλήνων με αίτημα που στηρίχθηκε από τον Βασίλη Α. Υψηλάντη, είναι μεγάλος χορηγός του φεστιβάλ αυτού στην Χάλκη.

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου θα συνοδεύει στις εκδηλώσεις την Α.Ε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Stan Αντιπαριώτης – «Λίγο»

  Stan Αντιπαριώτης – «Λίγο» Ο Stan Αντιπαριώτης, ο πιο ξεχωριστός καλλιτέχνης της γενιάς του, παρουσιάζει και με music video το «Λίγο», την πιο ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση.Το «Λίγο», στο

Ενημέρωση

Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Video

  Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Video Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο video clip του «Να Ξαναμετρήσω», ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής

©2020 radioproto.gr is made with by