Περιοδείες στα χωριά της Ρόδου Ψίνθος, Μανδρικό, Αφάντου, Μάσσαρι, Αρχάγγελος, Φάνες, Σάλακος, Παραδείσι, Θεολόγο, Έμπωνα, Λίνδο, Λάρδο Λάερμα, Θάρρι πραγματοποίησε με εντατικό ρυθμό την εβδομάδα που πέρασε, ο υπ. Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία Αντώνης Γιαννικουρής, 15 μέρες πριν τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών.

Ο υπ. Βουλευτής συνομίλησε με δεκάδες πολίτες για τα θέματα της επικαιρότητας, τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους καθώς και για τα σχέδια και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Κοιτάμε με αισιοδοξία το αύριο. Στόχος μας είναι να ενώσουμε όλους τους Έλληνες. Επιδίωξη μας είναι η εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας

για να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε μπροστά. Με ανανέωση, διαρκή αγώνα και σκληρή δουλειά θα βαδίσουμε σε μια νέα εποχή, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Γιαννικουρής.

Δημιουργούμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που να διασφαλίζουν το μέλλον μας. Δίνουμε κίνητρα για την επιστροφή των νέων επιστημόνων από το εξωτερικό.

Θέλουμε χώρα που θα παρέχει στον συνταξιούχο αξιοπρεπή διαβίωση και ασφάλεια. Μια Ελλάδα δημιουργική, που να αξίζει για μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by