ΟΤΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΟΤΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ – Κως 2023 εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ανύπαρκτη δημοτική αρχή Νικηταρά βλέποντας την ήττα του Οκτώβρη να έρχεται, είναι δεδομένο ότι θα επιστρατεύσει κάθε μέσο για να σώσει ότι μπορεί.

Οι μηχανές της λάσπης δεν σταμάτησαν ποτέ, τώρα όμως πρέπει να δουλέψουν περισσότερο.

Η παράταξης της φωτογραφίας, αφού τίποτα άλλο δεν κάνει, γυρίζει οκτώ (8) χρόνια πίσω για να πλήξει τάχα μου τον Κυρίτση.

Προσφιλές τους έργο ο ΔΗΡΑΣ.

 

Να ξεκαθαρίσουμε άλλη μια φορά:

 

1. Το δημοτικό μέσο ανήκει στους δημότες και ΔΕΝ είναι μέσο προβολής του δημάρχου, ειδικά ανύπαρκτου δημάρχου.

2. Οφείλει να υπηρετεί το σύνολο των πολιτών και όχι να είναι προπαγανδιστικός μηχανισμός της κάθε δημοτικής αρχής.

3. Ο Γιώργος Κυρίτσης το ξεκαθάρισε από την 1η Σεπτέμβρη του 2014, λέγοντας ότι «δεν μπορεί ο πολίτης της Κω να πληρώνει 500.000,00€ κάθε χρόνο για να κυνηγάτε τον δήμαρχο από πίσω με μια κάμερα στο χέρι.»

4. Αν ήθελε κάτι τέτοιο ήταν εύκολο να ξοδεύει λεφτά των δημοτών για να κάνει ότι κάνει ο κ. Νικηταράς. Δηλαδή να έχει ένα προσωπικό μέσο που δεν «βλέπει» κανέναν άλλο πολιτικό παράγοντα στο νησί, καμιά άλλη παράταξη, κανένα θέμα από αυτά που αναδεικνύει το σύνολο των παρατάξεων της μειοψηφίας.

5. Είχαμε και έχουμε την θέση πως οφείλει στοιχειωδώς να φέρνει έσοδα, από διαφημίσεις, αφού άλλωστε είναι το μοναδικό μέσο με εικόνα στο νησί.

6. Οφείλει να είναι ανοικτό στην κοινωνία και τους εκπροσώπους της και όχι γραφείο προβολής της κάθε δημοτικής αρχής.

Μετά από τέσσερα χρόνια που θα άλλαζαν το μέσο, οι δημότες της Κω πληρώνουν, σε ιδιώτες, απίστευτα ποσά και το μέσο δεν έχει καταφέρει ΠΟΤΕ να φέρει και να ψηφίσει, έγκαιρα, το Δ.Σ. προϋπολογισμούς και απολογισμούς.

 

Οι απ’ ευθείας αναθέσεις η μια πίσω από την άλλη και το χρήμα «ρέει» στον ΔΗΡΑΣ για να φωτογραφίζει και να βιντεοσκοπεί τον κ. Νικηταρά και την ομάδα του και την ώρα που όλα έχουν παραλύσει στο νησί, οι κάδοι στο Τιγκάκι αποτελούν είδηση για τον ΔΗΡΑΣ!!!!

 

Για την ιστορία (και δεν θα ξαναγυρίσουμε εκτός αν προκληθούμε) ο Γιώργος Κυρίτσης δεν έριξε ποτέ μαύρο στην τηλεόραση, το μέσο δούλευε με την ηρωική προσπάθεια μιας μόνο υπαλλήλου όταν κάποιοι πάλευαν να το κλείσουν και ζητούσαν απολύσεις συναδέλφων τους.»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr