Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Σοφοκλής Δουδούς

Ορκίστηκε σήμερα δημοτικός Σύμβουλος, ο  Σοφοκλής Δουδούς, στη θέση της παραιτηθείσας δημοτικής συμβούλου, Σταματίας Κανταρζή . Στην τελετή ορκωμοσίας, παρευρέθηκε η σύζυγος του κ.Δουδούς, η Δώρα Παπαγγελή και ο προσωπικός του φίλος και έπαρχος Κω Νισύρου κ.Ιωάννης Καμπανής.

Να θυμίσουμε πως οι υποψήφιοι του συνδυασμού της Ισχυρή Κως, Σταματία Κανταρζή και Δουδούς Σοφοκλής είχαν ισοψηφήσει συγκεντρώνοντας στις εκλογές της 26ης Μαΐου , 580 σταυρούς.

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, η Σταματία Κανταρζή κατέλαβε την 8η έδρα της Ισχυρής Κω, στη Δημοτική Ενότητα Κω την οποία θα κρατούσε για 2 χρόνια, και στη συνέχεια, τη σκυτάλη για τα επόμενα 2 χρόνια ο κ.Δουδούς για να υπηρετήσει το Δήμο Κω ως δημοτικός σύμβουλος. Με απόφαση Δημάρχου, ο κ. Δουδούς ορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος στον Πρωτογενή Τομέα και σε θέματα Δημόσιας Υγείας.

https://www.kostv.gr/nea/politiki/11107-orkistike-simera-dimotikos-symvoulos-o-sofoklis-doudoys-sti-thesi-tis-paraititheisas-dimotikis-symvoylou-stamatias-kantarzi

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by