Οπτικά Κατράς: Οι πιο hot τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι από τα μεγαλύτερα brands σας κάνουν style upgrade

 

Οπτικά Κατράς: Οι πιο hot τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι από τα μεγαλύτερα brands σας κάνουν style upgrade

Η άνοιξη είναι εδώ. Οι μέρες μεγάλωσαν, οι βόλτες είναι ατελείωτες και σε λίγο ξεκινάμε τις βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της Κω. Τα Οπτικά Κατράς παρουσιάζουν τις τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το 2023, στο πιο αγαπημένο αξεσουάρ που φροντίζει τα μάτια σου, τα κρύβει από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά κλέβει και τον θαυμασμό από τον περίγυρό σου.

ΤΑΣΕΙΣ 2023 
Η μόδα στα γυαλιά ηλίου 2023 προστάζει τα vintage σχέδια σε κάθε εκδοχή. Τα γυαλιά αεροπόρου κάνουν δυναμικό comeback, τα μεταλλικά γυαλιά ηλίου πρωτοστατούν. Τα στρογγυλά γυαλιά σε όλα τα μεγέθη είναι το απόλυτο στυλ της φετινής χρονιάς. Τα σπορ γυαλιά ηλίου, οι καθρέφτες και τα πολυγωνικά σχήματα είναι και πάλι στη μόδα στο 2023. Οι επιλογές πολλές, γι’ αυτό ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

Άσπρα & Πράσινα γυαλιά ηλίου

Oversized γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου με φακούς χωρίς σκελετό

Γυαλιά ηλίου με μια νότα ρετρό

Γυαλιά ηλίου καθρέφτης πολύχρωμα

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Cat eyes γυαλιά ηλίου

Τα κινηματογραφικά browline γυαλιά ηλίου – clubmaster

Στα Οπτικά Κατράς θα βρείτε επώνυμα πιστοποιημένα γυαλιά οράσεως και ηλίου από τους μεγαλύτερους οίκους της Ελλάδος και του εξωτερικού. Στις νέες συνεργασίες ξεχωρίζει αυτή με την γαλλική Longschamp. θα βρείτε όλους τους καινούργιους σκελετούς από : Zeus & Dione, Kaleo, Marc Jacobs, Tom Ford, Gucci, MCM, Carrera,  Tommy Hilfiger, Nike, Calvin Klein, Quicksilver, VISIONARIO EYEWEAR, AnaHickmann, LoveMoschino , Vinyl Factory, Moncler και πολλά ακόμη brands για να κερδίσετε όλα τα βλέμματα! 

Στα Οπτικά Κατράς θα βρείτε επίσης φακούς οράσεως απλούς και με χρώμα. 

Οι πιο stylish συλλογές που σου αλλάζουν την διάθεση , σε ανταγωνιστικές τιμές!

Οπτικά Κατράς

Ελευθερίου Βενιζέλου 14 

2242023618

Κατράς για να μετράς! 

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr