Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα η τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Κω


Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα η τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Κω

Ρεπορτάζ : Στέργος Χατζηστέργου

Ό υπεύθυνος εργολάβος του έργου κύριος Αγησίλαος Χατζής μαζί με τον γιό του  Βασίλη και τους άλλους συναδέλφους του τεχνίτες , εργάζονται συνεχώς με επαγγελματισμό  προκειμένου να γίνει σωστά η τοποθέτηση του ξύλινου δαπέδου προδιαγραφών FIBA , ούτος ώστε μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γίνει και η διαγράμμιση του αγωνιστικού χώρου. 
Οι εργασίες ολοκληρώνονται γρηγορότερα, έτσι το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ θα  δοθεί προς χρήση στις ομάδες εγκαίρως για να πραγματοποιήσουν τις προετοιμασίες τους για την νέα αγωνιστική περίοδο. 
Ο διευθυντής τού Κλειστού κύριος Γιάννης Καπερωνης είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την ποιότητα των εργασιών και την ταχύτητα παράδοσης του έργου.
Ο επί 34 χρόνια συντηρητής του κλειστού γηπέδου μπάσκετ,  κύριος Χρυσης Μόσχος πραγματοποιεί εργασίες συντήρησης και συγκινημένος αναφέρεται στα χρόνια υπηρεσίας του στο χώρο και την επικείμενη συνταξιοδότηση του. 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr