Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος Πανελλήνιος αγώνας τοξοβολίας στην Κω

Share This Post

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 2ος Πανελλήνιος αγώνας τοξοβολίας στην Κω

Ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία ο 2ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ που διοργάνωσε ο ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ με την στήριξη του ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ και της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ένας Κωακός  σύλλογος κατάφερε για μια ακόμη φορά να φέρει εις πέρας, με σκληρή προσπάθεια, μια απαιτητική διοργάνωση. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος σε αυτόν τον όμορφο αγώνα.  

Συγχαρητήρια στους  προπονητές,τους συνοδούς και τους θεατές που βρέθηκαν στο Νέο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ καθώς και τις τοπικές αρχές που  τίμησαν με την παρουσία τους μια σημαντική  αθλητική διοργάνωση  που θα αποτελέσει πρόκριμα για την μελλοντική διεξαγωγή μιας μεγαλύτερης εμβέλειας διοργάνωσης αγώνων τοξοβολίας.

Το Νέο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ μπορεί να φιλοξενήσει, σύμφωνα και με την άποψη των ανθρώπων που καλλιεργούν με επιτυχία το άθλημα της τοξοβολίας στην ΚΩ, ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

ρεπορτάζ: Στέργος Χατζηστέργου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by