Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής ποδηλασίας και ο διασυλλογικός αγώνας MTB URBAN XCC

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής ποδηλασίας και ο διασυλλογικός αγώνας MTB URBAN XCC

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διοργάνωση του Εθνικού Κυπέλλου Ορεινής ποδηλασίας και ο διασυλλογικός αγώνας MTB URBAN XCC,που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, σε συνεργασία του Δήμου Λέρου με τον Ποδηλατικό Όμιλο της Κω, την υποστήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου και του Leros Bike & Fun Academy.

 

Η εκκίνηση δόθηκε από το Λακκί,με τον αγώνα των μικρών αθλητών, αγόρια και κορίτσια αντίστοιχα συνεχίστηκε με μεγαλύτερους αθλητές και ολοκληρώθηκε με την απονομή βραβείων και τίτλων.

 

Την Κυριακή ο αγώνας διεξήχθη στην περιοχή Φυτώριο –Καμαράκι όπου υπάρχουν διαμορφωμένα μονοπάτια με βαθμό δυσκολίας για τους αθλητές χαρίζοντας συναρπαστικό θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ. Νικόλαο Πρέζα, στους αθλητές που έλαβαν μέρος, στου επισκέπτες που ήρθαν στο νησί μας , αλλά κυρίως ευχαριστεί τον συμπολίτη μας κ. Φανούρη Κοντογιωργάκη Εκπαιδευτή Ποδηλασίας και Αντιπρόεδρο του Ποδηλατικού Ομίλου Λέρου για την άριστη διεξαγωγή της όλης οργάνωσης και παράλληλα για την δεύτερη θέση που κατέλαβε.

Επίσης όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων.

 

Ο κ. Κόλιας δήλωσε ότι ήταν μεγάλη μας τιμή να διεξαχθεί ο αγώνας για το Εθνικό Κύπελλο Ποδηλασίας στο νησί μας, τονίζοντας ότι η διοργάνωση αποσκοπεί στην διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος, στην ενίσχυση της ταυτότητας του νησιού ως ποδηλατικός και τουριστικός προορισμός, χαρακτηρίζοντας την ως γιορτή ποδηλασίας.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής

Σύλλογος νοσοκομειακών γιατρών Κω: Ανησυχία για την συνεχιζόμενη ελλιπή στελέχωση της παθολογικής κλινικής Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 24.06.2022 το ΔΣ του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Κώ

Advertorials

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας

Ξεκίνησε η προπώληση για την παράσταση stand up comedy του Αλέξανδρου Τσουβέλα το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Κώ στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας Ήρθαν ξανά οι

©2020 radioproto.gr is made with by