Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στους Λειψούς, Κάλυμνο, Τέλενδο και Ψέριμο

 

Ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη στους Λειψούς, Κάλυμνο, Τέλενδο και Ψέριμο

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης ολοκλήρωσε την περιοδεία του στα νησιά Λειψοί, Κάλυμνο, Τέλενδο και Ψέριμο.

Ο κ. Υψηλάντης επισκέφθηκε τους Δημάρχους Λειψών κ. Φώτη Μάγγο και Καλύμνου κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, από τους οποίους ενημερώθηκε για το πρόγραμμα έργων και δραστηριοτήτων των δύο αυτών νησιωτικών Δήμων της Δωδεκανήσου, ενώ έγινε δεκτός και από τον Έπαρχο Καλύμνου, Λέρου, Αστυπάλαιας κ. Μανώλη Μουσελλή ο οποίος του εξέθεσε τα ζητήματα του Επαρχείου.

Οι συζητήσεις έγιναν σε άριστο κλίμα και ο βουλευτής έδωσε την απόλυτη στήριξή του στα αιτήματα τους.

Κατά την παραμονή του στην Κάλυμνο εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Βουλής στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Ναυμαχίας του Γέροντα.

Συμμετείχε επίσης σε σύσκεψη στο Νοσοκομείο Καλύμνου, παρουσία του Διοικητή κ. Γεώργιο Λαζαρίδη, των μελών του Δ.Σ κ. Ευαγγελία Μπιλλήρη, Φίλιππου Ολυμπίτη και του φαρμακοποιού κ. Λευτέρη Γκιννή.

Τέλος είχε συνάντηση με την ΟΝΝΕΔ Καλύμνου στην οποία παρευρέθηκαν μέλη της και ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Σκάρος και ακολούθως είχε συνάντηση με το προεδρείο των ιδιοκτητών ταξί Καλύμνου.

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο

Εκδηλώσεις για την φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Μαστιχάρι και Κέφαλο Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2023: το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το άναμμα

©2020 radioproto.gr