Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην Κέφαλο

Share This Post

 

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην Κέφαλο

Ολοκληρώθηκε σήμερα η ασφαλτόστρωση τμημάτων του δρόμου που οδηγεί από την Επαρχιακή Οδό στο Λιμνιώνα και στο χωριό της Κεφάλου.

Ένας δρόμος καίριας σημασίας και σπουδαιότητας για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κεφάλου, επισκευάστηκε με δραστική παρέμβαση συνεργείων του Δήμου, μετά από πολλά χρόνια εγκατάλειψης.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών, δήλωσε ότι η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει με ενιαίο τρόπο όλες τις περιοχές του νησιού μας, τόνισε ότι στην Κέφαλο ήδη σε λιγότερο από χρόνο έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις, που κλείνουν πληγές χρόνων, και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους του Δήμου για την αποτελεσματικότητά τους.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by