Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για τον ασφαλή προαυλισμό των μαθητών του Δημοτικού Ζηπαρίου

Share This Post

Ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για τον ασφαλή προαυλισμό των μαθητών του Δημοτικού Ζηπαρίου

Το πάρκο Κιαπόκα είναι επιτέλους έτοιμο για να φιλοξενήσει τα παιδιά μας!!!Μια παρέμβαση πνοής για την σχολική μας καθημερινότητα!!Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμαρχο Νικηταρά Θεοδόση!!

´Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Χατζηχριστοφή Παναγιώτη  που με την διάθεση του πολυπόθητου υλικού, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις για τον ασφαλή προαυλισμό των μαθητών! Την Αντιδήμαρχο  Κασσιώτη  Γεωργία, τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Μάνο Μήτρου, τον σύμβουλο της Κοινότητας Ασφενδιού Παρβέρη Σεβαστιανό. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους αρμόδιους, τους τεχνικούς και το εργατικό προσωπικό που βοήθησαν για να ολοκληρωθεί το έργο αυτό!

Το Δ.Σ. του Σωματείο γονέων & κηδεμόνων  Δημοτικού σχολείου Ζηπαρίου

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by