ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΙ»

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ «ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΑΘΛΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΙ»

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση «Μετακινούμαι και Αθλούμαι στην Κω με Ασφάλεια ΙΙ» από τον Αθλητικό Όμιλο Ακαδημία Κω, το Τμήμα Τροχαίας Κω και τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό My Grand Road.

Για δύο συνεχόμενες ημέρες περισσότεροι από 600 συμπολίτες μας, εκ των οποίων η πλειοψηφία ήταν μαθητές δημοτικών σχολείων, έγιναν κοινωνοί των γνώσεων και των νουθεσιών που τους μετέδωσε το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό των προαναφερόμενων φορέων.

Καθώς η οδική ασφάλεια κατά τις μετακινήσεις με τη χρήση του ποδηλάτου, είτε ως μεταφορικό μέσο είτε ως μέσο άθλησης, αποτελεί αυτοσκοπό για την Ακαδημία Κω, η ενημέρωση των μαθητών των δημοτικών σχολείων Καρδάμαινας και Πυλίου καθώς και του 1ου και 7ου δημοτικού σχολείου Κω, ήταν ένα σημαντικό βήμα προς αυτόν τον σκοπό. Προς την ίδια κατεύθυνση ήταν και η ενημέρωση των μελών της Λέσχης Φιλίας 3ης Ηλικίας καθώς και του προσωπικού της Στρατονομίας, προκειμένου να μεταλαμπαδευτούν οι γνώσεις οδικής ασφάλειας και προστασίας των χρηστών ποδηλάτου, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου μεγάλος αριθμός τουριστών χρησιμοποιεί το ποδήλατο κατά τις μετακινήσεις του, και προς τους οδηγούς των στρατιωτικών οχημάτων.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις παρουσιάσεις της διπλωματούχου προπονήτριας ποδηλασίας κας Τουμπαζή Ταμάρας Μαρίας, του εκπροσώπου του Τμήματος Τροχαίας Κω, Υπαστυνόμου Β΄ κου Σπόντη Νικόλαου και του εμπειρότατου στην οδική ασφάλεια εκπροσώπου του My Grand Road, κου Γιαννόπουλου Σωτήριου, συμμετέχοντας με βιωματικό τρόπο σε αυτές και δείχνοντας πως αυτή η δράση αποτελούσε μία μεγάλη ανάγκη για όλους.

Με το πέρας των ενημερώσεων, όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα ώστε να θυμούνται τη συμμετοχή τους σε αυτή τη δράση και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη σχολική χρονιά, όπου οι δράσεις των τριών φορέων θα συνεχιστούν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Εκ μέρους του Αθλητικού Ομίλου Ακαδημία Κω θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Β’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου, τον διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Κω, Αστυνόμο Β’ κο Πλατώνη Βασίλειο και τον εκπρόσωπό του τμήματος στη δράση αυτή, Υπαστυνόμο Β’ κο Σπόντη Νικόλαο, τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων Καρδάμαινας, Πυλίου, 1ου και 7ου δημοτικού σχολείου Κω, τη Λέσχη Φιλίας 3ης Ηλικίας καθώς και τον Δκτή Στρατονομίας για την άμεση ανταπόκριση και σύμπραξη στην παραπάνω δράση. Τη My Grand Road για τη διάθεση ενός εκ των καλύτερων εκπροσώπων της, τον κο Γιαννόπουλο Σωτήριο, καθώς και την προπονήτριά μας κα Ταμάρα Μαρία Τουμπαζή, η οποία για ακόμα μία φορά βρέθηκε δίπλα στα παιδιά του νησιού μας. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη δημοτική τηλεόραση KOS TV και την κα Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, η οποία για άλλη μία φορά βρέθηκε δίπλα στις δράσεις του σωματείου μας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ: 3ο BIKE CAMP .Νέα κατασκήνωση διοργανώνει ο ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ Κω μαζί με το κατάστημα  SERNIKOS BIKES Αυτή τη φορά σε Κάλυμνο και

Ενημέρωση

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες υποσχέσεις

5μελής Επιτροπή για το κλείσιμο των ανοικτών γηπέδων μπάσκετ στην Κω: Ο Δήμαρχος έχει χάσει την μπάλα – Φτάνει πια η κοροϊδία με τις φρούδες

©2020 radioproto.gr