Ολοκλήρωση Χριστουγεννιάτικων δράσεων

Share This Post

Ολοκλήρωση Χριστουγεννιάτικων δράσεων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας στο χριστουγεννιάτικο πάρκο στη «Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοχώρα» με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων φίλων.

 

Σήμερα τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων,την παράσταση έκλεψε η κα Ιωάννα Κωνσταντοπούλου η οποία αφιλοκερδώς διασκέδασε τα παιδιά ,με χορό,παιχνίδι και face painting.

 

Ο Δήμαρχος Λέρου κ.Μιχάλης Κόλιας ευχαριστεί την κα Κωνσταντοπούλου για την σημερινή της προσφορά,η οποία κατάφερε να διασκεδάσει και να κάνει χαρούμενους μικρούς και μεγάλους!

 

Ευχαριστεί επίσης τους συλλόγους και τους φορείς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις,όλους όσους βοήθησαν και τέλος τη συνεργάτιδα του κα Σοφία Σπύρου για την άψογη διοργάνωση και επιμέλεια των εκδηλώσεων.

 

Και του χρόνου ακόμη πιο όμορφα,πιο γιορτινά και πιο διασκεδαστικά!!!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Απάντηση του Δήμου στο “Όραμα”: Το οδικό δίκτυο της Κω πρέπει να γίνει σύγχρονο και ασφαλές

Απάντηση του Δήμου στο “Όραμα”: Το οδικό δίκτυο της Κω πρέπει να γίνει σύγχρονο και ασφαλές Είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τη νοημοσύνη των δημοτών, επικεφαλής

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by