Ολλανδός στην Κω πήγε να αγοράσει ναρκωτικά, τον έκλεψαν και το κατήγγειλε στην αστυνομία

Ολλανδός στην Κω πήγε να αγοράσει ναρκωτικά, τον έκλεψαν και το κατήγγειλε στην αστυνομία

Ναρκωτικές ουσίες πήγε να αγοράσει 20χρονος Ολλανδός στην Κω από αλλοδαπό αλβανικής καταγωγής και κατήγγειλε ότι τον έκλεψαν!

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω συνέλαβαν τρεις Αλβανούς και αναζητούνται άλλοι δύο για την υπόθεση, καθώς και τον 20χρονο Ολλανδό!

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο Ολλανδός στις αστυνομικές αρχές του νησιού, στις 18 Ιουλίου το βράδυ πήγε να προμηθευτεί από άγνωστο άτομο ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κάνναβη.

Ο άγνωστος άνδρας όμως τον πήρε και πήγαν σε άλλη οδό όπου εκεί τους περίμεναν τέσσερα άτομα, από τα οποία και προμηθεύτηκε ο 20χρονος Ολλανδός τα ναρκωτικά.

Καθώς όμως δεν είχε μετρητά επάνω του, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής συναλλαγής που έκανε για να πληρώσει τη μικροποσότητα των ναρκωτικών που είχε πάρει, ο 20χρονος Ολλανδός καταγγέλλει ότι οι αλλοδαποί του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και μέσω αυτού προέβησαν σε ηλεκτρονική συναλλαγή, παίρνοντας από το λογαριασμό του το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Από την προανάκριση που έγινε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, συνελήφθησαν προχθές το πρωί, τρεις αλλοδαποί αλβανικής καταγωγής ηλικίας 17, 21 και 23 ετών, ενώ αναζητούνται και άλλοι δύο συμπατριώτες τους που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Επίσης συνελήφθη και ο 20χρονος Ολλανδός για την αγορά των ναρκωτικών ουσιών.
Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

Πηγή: www.vimatisko.gr

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr