Οι 15 & 16 Οκτώβρη ήταν ένα γεμάτο διήμερο για τους αθλητές των κλιμακίων βορείου συγκροτήματος, γεννηθέντες το 2009, 2008, 2007 και 2006.

Οι 15 & 16 Οκτώβρη ήταν ένα γεμάτο διήμερο για τους αθλητές των κλιμακίων βορείου συγκροτήματος, γεννηθέντες το 2009, 2008, 2007 και 2006.

Στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της Κω, 54 αθλητές από Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο και Κω, χωρισμένοι σε τρία Group, υπό τις οδηγίες του περιφερειακού προπονητή της ΕΟΚ για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Δωδεκανήσου, κ.Χατζηστέργου Δημήτρη, δούλεψαν σε εντατικούς ρυθμούς, επιδεικνύοντας μεγάλη διάθεση, συγκέντρωση και πειθαρχία.
Στόχος του προγράμματος είναι όλα τα παιδιά των νησιών μας, να αποκτήσουν ίσες ευκαιρίες με τα παιδιά της ηπειρωτικής χώρας. 
Το πρόγραμμα της ΕΟΚ προβλέπει προπονήσεις αλλά και αγώνες επίλεκτων αθλητών καλαθοσφαίρισης προερχόμενων από όλα τα νησιά καθώς και διαρκή παρακολούθηση της εξέλιξης των παιδιών-αθλητών όλων των συλλόγων  που ανήκουν στην ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου.
Ρεπορτάζ: Στέργιος Χατζηστέργου 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω

Γεμάτοι επικίνδυνες λακκούβες οι δρόμοι της Κω Πηγή: www.vimatisko.gr Καθημερινά είναι τα παράπονα και τα τηλεφωνήματα που δεχόμαστε από αναγνώστες για τις εκατοντάδες επικίνδυνες λακκούβες

Αθλητικά Νέα

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024

ΑΕΤΟΣ ΚΩ: Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του ο προπονητής του συλλόγου Απόστολος Παπανικολάου για το 2024 Σε δυο σχολές συνεχίζει της σπουδές του

©2020 radioproto.gr