Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου

Οι συνδικαλιστές αστυνομικοί στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου

Την Παρασκευή (29 Μαΐου 2020), αντιπροσωπίες αποτελούμενες από τους Προέδρους και Γενικούς Γραμματείς των Ενώσεων Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου, Κυκλάδων και Βόρειας Δωδεκανήσου  πραγματοποίησαν συνδικαλιστικού χαρακτήρα επίσκεψη στον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο κ. Ιωσήφ ΚΑΝΑΚΟΥΣΑΚΗ.

Κατά την επίσκεψη έγινε επισήμανση ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο, ενώ παράλληλα διατυπώθηκαν προτάσεις για την επίλυσή τους.   

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη στελέχωση των Υπηρεσιών, τη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, τις μεταγωγές κρατουμένων, τις ενισχυτικές δυνάμεις, τις αποσπάσεις του προσωπικού, τα υπηρεσιακά οχήματα, τη διενέργεια διοικητικών εξετάσεων, τα προγράμματα εκπαίδευσης-επιμόρφωσης.

Ο κ. Γενικός ανταποκρινόμενος θετικά, επέδειξε ουσιαστικό ενδιαφέρον για τις απόψεις που αναπτύχθηκαν, ενημέρωσε για τις υπηρεσιακές ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί και εξέφρασε τη βούληση να επιλυθούν τα προβλήματα της αστυνομικής καθημερινότητας.

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Δωδεκανήσων – Κυκλάδων και Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο κοινών επιδιώξεων βρίσκονται σε αμοιβαία συνεργασία για την προάσπιση των δικαιωμάτων του προσωπικού και την αντιμετώπιση των αναδεικνυομένων κάθε φορά προβλημάτων.  

Για τα Δ.Σ. οι Προέδροι

 

Ε.Α.Ε.Α.Π.Ν.Α.

Αναστάσιος ΖΗΦΟΣ

Αστυνομικός Υποδ/ντής

Ε.Α.Υ.Ν.Δ

Εμμανουήλ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Ανθυπαστυνόμος

Ε.Α.Υ.Κ.

Γρηγόριος ΣΥΡΓΙΑΝΗΣ

Υπαστυνόμος Α’

Ε.Α.Β.Δ.

Αντώνιος ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ

Υπαστυνόμος Α’

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr