Οι Μανώλης Ζερβός, Σάββας Κώστας, Σταμάτης Μαργέλλος και Νίκος Τσουκαλάς υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

 

Οι Μανώλης Ζερβός, Σάββας Κώστας, Σταμάτης Μαργέλλος και Νίκος Τσουκαλάς υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα υποψηφίων, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, των Μανώλη Ζερβού, Σάββα Κώστα, Σταμάτη Μαργέλλου και Νίκου Τσουκαλά, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Ο κ. Ζερβός, γεωργός, ιδρυτικό μέλος και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, που ζει στη Μαλώνα αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά και αποφάσισα να μετάσχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο συνδυασμό #μπροστά το Νότιο Αιγαίο.

Οι λόγοι της απόφασής μου είναι αρκετοί:

Η αποπεράτωση των έργων υποδομής, καθώς και η διεκδίκηση περισσότερων πόρων για τον τόπο μας.

Η εξυπηρέτηση των συμπολιτών μου και η προσπάθειά μου να συμβάλω τόσο στην ανάδειξη των αγροκτηνοτροφικών προϊόντων, όσο και των πολιτιστικών δράσεων της περιοχής μας καθώς και στην άμεση λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας.

Σαν γονιός να προσπαθήσω για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας στον τόπο τους.

Πιστεύω στην υπέρβαση των πολιτικών διαφορών, όπου όλοι παρά τις αντιπαραθέσεις, πρέπει να στηρίξουν ενεργά θεσμούς και πρόσωπα τα οποία είναι ικανά να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία.

Για πολλά χρόνια από διάφορες θέσεις ευθύνης στα πολιτιστικά δρώμενα πολιτιστικών συλλόγων αλλά και στον ενεργό εθελοντισμό, έχω μάθει να προσφέρω στον συνάνθρωπο, ξεπερνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Αυτό αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για την υποψηφιότητά μου.

Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της καθημερινότητας μας και θα συμμετέχω ενεργά στην επίλυση τους.»

Βιογραφικό Μανώλη Ζερβού

Ο Μανώλης Ζερβός είναι γεωργός που διατηρεί μια σύγχρονη και καλά οργανωμένη οικογενειακή αγροτική επιχείρηση.

Έχει σπουδάσει οικονομία και διοίκηση.

Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου και είναι Αντιπρόεδρος στο παρόν Διοικητικό συμβούλιο.

Είναι Χοροδιδάσκαλος σε πολλούς Συλλόγους της Ρόδου, με εξαιρετική κατάρτιση και πολλά σεμινάρια ανά την Ελλάδα.

Κατάγεται από τα Μάσσαρι και κατοικεί στη Μαλώνα.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κουφού και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Ο κ. Κώστας, επιχειρηματίας, τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΤΕΛ Ρόδου, π. Αντιπρόεδρος Κοινότητας Καλυθίων, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Αποφάσισα στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές να συμμετέχω με τον συνδυασμό του κ. Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, επειδή θεωρώ ότι τώρα η συμμετοχή των πολιτών στα κοινά είναι απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Έλαβα την συγκεκριμένη απόφαση, καθώς ο κ. Χατζημάρκος, είναι πολιτικός με γνώσεις, τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία, έντονη προσωπικότητα, και γνωρίζω πως διαθέτει ηγετική φυσιογνωμία που θέλει και μπορεί να προσφέρει ως Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Γι αυτό σας καλώ να “ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ” σαν ένα συμβόλαιο τιμής με τους ανθρώπους που ζουν σε αυτόν τον τόπο και κυρίως τους νέους που έχουν δικαίωμα στο όνειρο, στις μεγάλες προσδοκίες, για ένα πιο φωτεινό αύριο.»

Βιογραφικό Σάββα Κώστα

Ο Σάββας Κώστας είναι επιχειρηματίας, τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΚΤΕΛ Ρόδου και π. Αντιπρόεδρος Κοινότητας Καλυθίων.

Ο κ. Μαργέλλος, επιχειρηματίας, με έντονη παρουσία και συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα της Ρόδου, Πρόεδρος σήμερα της αθλητικής ομάδας Απόλλωνα Απολλώνων αναφέρει στη δική του δήλωσή:

«Εάν όντως ενδιαφερόμαστε και αγαπάμε τον τόπο μας πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά. Γι’ αυτό, όπως είπε και ο μεγαλύτερος κοινωνικός επαναστάτης που πέρασε από αυτόν τον κόσμο, ο Ιησούς, όστις θέλει ξωπίσω μας ελθείν.

Ανταποκρίθηκα και πάλι στο κάλεσμα του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, παρά τις ιδεολογικές μας διαφορές, διότι έχουμε πολλές κοινές ιδέες για τον τόπο μας και έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα βάλει με οποιονδήποτε πάει κόντρα στα συμφέροντα της Περιφέρειας μας. Ένας γνήσιος Ροδίτης και Δωδεκανήσιος.

Τον παραδέχομαι διότι ξεκίνησε μόνος του με μεράκι την παράταξη του, μαζί με λίγους φίλους και με μοναδικούς συμμάχους τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου. Συνεχίζει όμως μέχρι σήμερα τον αγώνα του με πάθος και καρδιά μαχητή. Η τύχη της υποψηφιότητάς μου είναι στα χέρια σας.»

Βιογραφικό Σταμάτη Μαργέλλου

Ο Σταμάτης Μαργέλλος είναι επιχειρηματίας και Πρόεδρος της αθλητικής ομάδας του Απόλλωνα Απολλώνων τα τελευταία 7 χρόνια.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωτογενή τομέα και αργότερα με τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Απολλώνων ως ποδοσφαιριστής, και έπειτα ως προπονητής για 40 χρόνια. Το 1997 ίδρυσε στη Ρόδο την ομάδα Νήσος Ρόδου. Διετέλεσε προπονητής σε πολλές τοπικές ομάδες.

Είναι γιος του Ιωάννη Μαργέλλου και της Αικατερίνης Καραμανώλη. Μεγάλωσε στο χωριό Απόλλωνα Ρόδου. Είναι παντρεμένος με την Ναταλία Μελιδώνη και έχουν δύο παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη

Ο κ. Τσουκαλάς, λογιστής στον Έμπωνα, ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και ιδρυτής του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου Αταβύρου, με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πρώην Δήμαρχος Αταβύρου και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Ρόδου, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Πολλές φορές οι δύσκολες αποφάσεις λαμβάνονται κάτω από πίεση ή εν βρασμώ ψυχής. Η δική μου απόφαση να συνταχθώ με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου είναι συνειδητή και με αίσθημα ευθύνης, όπως έχω πράξει και στο παρελθόν.

Ο τόπος αλλάζει, η ιστορία γράφεται, το μέλλον σχεδιάζεται αρκεί να είσαι ενεργός πολίτης, να συμμετέχεις στα κοινά δρώμενα.

Όχι πολλά λόγια, όχι υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν!

Σχεδιάζουμε τα έργα με επίκεντρο τον Άνθρωπο, τη Ζωή, την αισιοδοξία και το μέλλον!

Πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ το Νότιο Αιγαίο με Περιφερειάρχη τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ για ένα μέλλον όπως το ονειρευόμαστε εμείς και τα παιδιά μας!»

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr