Οι επιτυχίες του Κωακού τουρισμού ενοχλούν τον κ. Σιφάκη

Share This Post


Οι επιτυχίες του Κωακού τουρισμού ενοχλούν τον κ. Σιφάκη

Με περίσσιο θράσος ο κ. Ηλίας Σιφάκης, ο επί χρόνια εξαφανισμένος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ. Κυρίτση, με μια ανακοίνωση χαμηλού επιπέδου, σχολιάζει τις τουριστικές δράσεις του Δήμου.

Στην προσπάθειά του να τις υποτιμήσει δεν διστάζει να αμαυρώσει τις επιτυχίες του τουρισμού της Κω, την επίπονη προσπάθεια του επιχειρηματικού κόσμου και των εργαζομένων του νησιού μας.

Αποσιωπά ότι η Κως στάθηκε όρθια στη διετία της πανδημίας, με σωστό σχεδιασμό, σύγχρονη διαδικτυακή προβολή και καλή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.

Προφανώς τον ενοχλεί ότι το 2022 είναι η χρονιά των ρεκόρ, του υψηλότερου αριθμού αφίξεων στην ιστορία του Κωακού τουρισμού.

Κατανοητή η αδυναμία του να μιλήσει με πολιτικό λόγο ουσίας, αλλά καλό είναι να μην ξύνουν πληγές οι άνθρωποι που όταν χρειάστηκε να υπερασπίσουν την Κω την περίοδο του Μεταναστευτικού, έκαναν διακοπές, αρνούμενοι να συμμετέχουν σε σχετικές δράσεις, όπως για παράδειγμα στο Βερολίνο το 2016.

Για εκείνη την απουσία ακόμα οι άνθρωποι του τουρισμού αναρωτιούνται τους λόγους που την επέβαλλαν.

Τους κ.κ. Σιφάκη και Κυρίτση φόβισε το γεγονός ότι η Κως, με την παρουσία και την εκπροσώπηση της, έκλεψε την παράσταση στην έκθεση “Philoxenia”, της θεσσαλονίκης.

Τους φόβισε ότι η κα Βλάχου δεν ήταν εκεί για να κάνει “τουρισμό”, όπως συνήθιζαν οι ίδιοι, αλλά για να πραγματοποιήσει δεκάδες συναντήσεις με ανθρώπους του κλάδου, σε όφελος του νησιού μας.

Η Κως της εξωστρέφειας, της συνεργασίας, η Κως που πρωταγωνιστεί, είναι ο οδηγός της δημοτικής αρχής του Θεοδόση Νικηταρά, από την πρώτη μέρα της θητείας της.

Μπορεί να τρομάζει τους θιασώτες της πόλωσης, της σύγκρουσης και της απομόνωσης, αλλά οι δημότες κοιτούν μπροστά.

Άφησαν οριστικά πίσω τις λογικές της καλοπέρασης, της αδράνειας και της εχθρότητας.

Κυρίως, άφησαν πίσω αυτούς που όταν άσκησαν διοίκηση, αδιαφόρησαν.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κακοσαίος – «Είναι Χριστούγεννα… γι αυτό»

Throw Back Thursday: Τις Πέμπτες θυμόμαστε αγαπημένες μεγάλες επιτυχίες!  Γιώργος Κακοσαίος – «Είναι Χριστούγεννα… γι αυτό» Ο Γιώργος Κακοσαίος βάζει τη δική του, ξεχωριστή, μουσική «πινελιά» στις γιορτές με το

©2020 radioproto.gr is made with by