Ξενοδόχοι της Κω θα φιλοξενήσουν δωρεάν τους εγκλωβισμένους τουρίστες της Thomas Cook

Ξενοδόχοι της Κω θα φιλοξενήσουν δωρεάν τους εγκλωβισμένους τουρίστες της Thomas Cook

Παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ξενοδοχεία και της Κω μετά την κατάρρευση της Thomas Cook, ήδη κάποιοι ξενοδόχοι της Κω δήλωσαν ότι θα φιλοξενήσουν τους εγκλωβισμένους τουρίστες εντελώς δωρεάν παρά το γεγονός ότι δεν πρόκειται να πληρωθούν από κανέναν.

Όπως δήλωσαν γνωστοί ξενοδόχοι τόσο στο Ράδιο Πρώτο 91.5 τόσο και στην εφημερίδα Βήμα της Κω, οι ξενοδοχειακές μονάδες θα καλύψουν μόνοι το κόστος διαμονής για όσο καιρό χρειαστεί. Μάλιστα υπάρχει ενδεχόμενο να χρειαστούν εβδομάδες για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους οι πελάτες της Thomas Cook.

Παράλληλα υπάρχουν ξενοδόχοι που δηλώνουν ότι θα πληρωθούν τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι προμηθευτές έστω με καθυστέρηση. 

Σε δύσκολες συγκυρίες ο ελληνικός χώρος της φιλοξενίας για ακόμη μία φορά αποδεικνύει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μία έκτακτη κρίση με αξιοπρέπεια και γρήγορα αντανακλαστικά.

Οι περισσότεροι επιχειρηματίες θεωρούν ότι θα πρέπει όλοι να αποδείξουν τώρα σε αυτή την δύσκολη συγκυρία τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία. Παράλληλα με αυτή την γενναιόδωρη ενέργεια, παίρνει πόντους το τουριστικό προφίλ της Κω αποδεικνύοντας ότι το νησί δεν είναι τυχαία ένας μεγάλος παίκτης της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για τις ενέργειες των ξενοδόχων , το τι αλλάζει στον τουριστικό χάρτη της Κω καθώς και το πως θα επιβιώσουν όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις που επηρεάζονται από την πτώχευση της Thomas Cook, αύριο Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας Το Βήμα της Κω

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι.

H ΚΙ.ΛΕ.ΚΩ ξεκινά τις καλοκαιρινές της δράσεις την Τρίτη 13/06 στις 21:00, στον Θερινό Κινηματογράφο Ορφέα, με τη βραβευμένη ταινία από το Μαρόκο Το Μπλε Καφτάνι. Το Μπλε

©2020 radioproto.gr