ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΟΠΑΙΣΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ

Share This Post

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΟΠΑΙΣΑΠ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ

Άνοιξαν τις πόρτες τους οι δύο Παιδικοί Σταθμοί του ΔΟΠΑΙΣΑΠ Δήμου Λέρου στη Καμάρα και στο Λακκί προκειμένου να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές.

Οι Αγιασμοί τελέστηκαν υπό του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. κ. Παϊσίου μετά των Ιερέων Πατέρα Νικόλαο και Πατέρα Δαμασκηνό παρουσία του Δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Καστή και του Προέδρου του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κου Κυριάκου Γρεκού και το μέλος του Δ.Σ ΔΟΠΑΙΣΑΠ κας Αναστασίας Χατζή.

Ο κ. Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας για την παρουσία του και την τέλεση των Αγιασμών καλωσόρισε τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, τους γονείς και το προσωπικό στους Παιδικούς Σταθμούς πρότυπο όπως τους χαρακτήρισε στους οποίους έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε να παρέχεται η ασφάλεια στους μικρούς μαθητές αλλά παράλληλα και η ψυχαγωγία τους.

Οι χώροι ανακατασκευάστηκαν και προχωρήσαμε στην προμήθεια θερμαντικών και ψυκτικών σωμάτων, παιχνιδιών και παιδαγωγικού υλικού.

Στον παιδικό σταθμό της Καμάρας σύντομα θα προχωρήσουμε στην κτιριακή επέκταση κατά 152 τ.μ. αφού ληφθούν οι απαραίτητες αδειοδοτήσεις.

Για μία ακόμη χρονιά το μεγαλύτερο μέρος των παιδιών θα φιλοξενηθεί στους Παιδικούς Σταθμούς μέσω του Προγράμματος της ΕΕΤΑΑ -ΕΣΠΑ, χωρίς να επιβαρύνουν τον οικογενειακό Προϋπολογισμό.

Κατόπιν ο Δήμαρχος Λέρου αφού έκανε μια αναφορά στην εν γένει λειτουργία των Παιδικών Σταθμών, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κυριάκο Γρεκό και τα μέλη του ΔΣ, την υπεύθυνη παιδικών σταθμών κ. Μαρία Παπαφώτη η οποία λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Βασίλη Μεραμπελιώτη όλους τους συνεργάτες του το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των παιδικών σταθμών καθώς επίσης και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας επιδεικνύουν.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by